By Nord

By Nord

Du kan her finde hele vore sortiment fra by Nord som bl.a. består af sengetøj m. fotoprint, sengesæt i hør, sengetæpper, puder, plaider, tæpper, håndklæder, bruseforhæng, bademåtter, lysestager, vaser, fade, viskestykker, forklæder, grydelapper, glas og karafler samt julepynt.

8 vare(r)
Tilbud
ByNordDellingHrMundservietMosgrn-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 49,00 DKK

Tilbud
ByNordDellingHrMundservietterMosgrn4pk-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
ByNordhndkldeGarmGr50x90cm-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 79,00 DKK

Tilbud
ByNordhrhndklde130x100cmHvid-20

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
ByNordVaseBORClearSmall-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 429,00 DKK

Tilbud
ByNordVaseBORSmokeLarge-20

Pris: 849,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
ByNordVaseBORSmokeSmall-20

Pris: 749,00 DKK

Specialpris 429,00 DKK

Tilbud
ByNordVaseGllLilleClear-20

Pris: 379,00 DKK

Specialpris 179,00 DKK

8 vare(r)

By Nord - Hvor design møder naturen

By nord blev stifter af Hanne Berzant tilbage i 2008. Ideen blev født under en gåtur i det smukke Sydsverige. Hanne var inspireret af mangfoldigheden i den smukke nordiske natur, hvor det rå og blide mødes, og ideen til By Nord Copenhagen var født. By nord er dansk design når det er bedst, og hos DesignMe elsker vi det. By nord giver dig mulighed for at trække den facinerende og smukke natur ind i stuen. By nord er dansk tidløst design i de bedste kvaliteter og som i videst muligt omfang skal være bæredygtig og fremstillet med respekt for naturen.

Sortimentet byder på alt fra lækkert blødt sengetøj til såvel voksne som børn med skønne dyremotiver, flotte fotoprint puder med de skønneste motiver af de nordiske dyr og naturen omkring os, Plaider og tæpper i strikket eller vævet uld og bomuld, til at varme sig under en kølig aften. Til badeværelset finder du håndklæder i det blødeste velour eller det tidløse og uopslidelige hør, bademåtter og smukke bruseforhæng. Til køkkenet finder du viskestykker, grydelapper, forklæder, tehætter og kagedåser, ligeledes med fotoprint, samt forskellige glas, karafler og de skønne egefade.

By Nords mundblæste lysestager nordlys pryder efterhånden mange hjem, og ikke uden grund. De er smukke, tidløse og farverige og den perfekte gaveide. Seneste skud på stammen hvad angår lysestager og vaser er BOND fyrfadsstagerne og de tilhørende BOR vaser i og i et elegant og tidsløst design. Flot sengetøj, en sød pude eller et sengetæppe kan gøre soveværelset indbydende og pludselig forandre rummet, til ikke længere bare at være et sted man sover, men et rum man kan være stolt af og har lyst til at opholde sig i.

By nords skønne sengetøj med dyreprint, et af deres sengetæpper i afdæmpede farver og en par flotte pude enten med fotoprint eller i ensfarvet hør kan her være prikken over iet. Søger du det mere nedtonede og rolige udtryk i dit soveværelse, er sortimentet af sengetøj de seneste år udvidet med en del designs med mønster print eller helt ensfarvede sengesæt. Frej serien er ensfarvede sengesæt i det blødeste bomuld, Fulla serien er sengesæt med mønsterprint og Fenja er toppen på kransekagen - Luksus sengesæt i hør. Til de mindste er der det charmerende, ja nærmest nuttede sengetøj med bl.a. dådyrlam eller smilende sæl. Ønskes der også her et lidt mere nedtonet look er Flora sengesættene måske sagen og hertil fås desuden et baby tæppe Wilmar med samme print. Saga er en anden Kids Plaid fra BY Nord, som er fremstillet i det blødeste strikkede bomuld med muslinge mønster, og som fås i to farver.

Til de kolde aftener eller bare til hygge, har By nord et stort udvalg af skønne tæpper og plaider i både bomuld til dem der ikke kan lide at det kradser, eller uld til dem der elsker lidt ekstra varme. Hugin, sleipner og deres kabelstrikkede plaid er alle i uld, hvorimod Vidar serien er i strikket bomuld. By Nords mundblæste lysestager nordlys pryder efterhånden mange hjem, og ikke uden grund. De er smukke, tidløse og farverige og den perfekte gaveide. Seneste skud på stammen hvad angår lysestager og vaser er BOND fyrfadsstagerne og de tilhørende BOR vaser i og i et elegant og tidsløst design. Efter nogle år ude i kulden, har By Nord valgt at relancere deres populære puf med udskiftelig uldhue.

Til badeværelset finder du håndklæder i det blødeste velour eller det tidløse og uopslidelige hør, bademåtter og smukke bruseforhæng. Til køkkenet finder du viskestykker, grydelapper, forklæder, tehætter og kagedåser, ligeledes med fotoprint, samt forskellige glas, karafler og de skønne egefade. By nord er ganske enkelt forkælelse til dig og dit hjem...