By Nord

By Nord

Kom indenfor i By Nords rolige og bekymringsfri univers. Universet byder på tekstiler i høj grad, men også mindre møbler til soveværelset. Alt By Nord sengetøj og By Nord sengetæpper er fremstillet på ansvarlig vis af de lækreste materialer. F.eks. er alt sengetøj fremstillet i certificeret økologisk bomuld. By Nord sengetøj kommer i mange fine farver, alle holdt i douce farver for at forstærke den rolige fornemmelse. Mærk roen sænke sig med tilføjelsen af disse skønne produkter, og sov velvidende om at du har gjort hvad du kunne for at få en god nattesøvn.
1-36 af 50
Tilbud
ByNORDDellingHrMundservietMosgrn-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 49,00 DKK

Tilbud
ByNORDDellingHrMundservietterMosgrn4pk-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
ByNORDHndkldeGarmGr50x90cm-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 79,00 DKK

Tilbud
ByNORDHrhndklde130x100cmHvid-20

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

1-36 af 50

By Nord - Hvor design møder naturen

By Nord blev stiftet af Hanne Berzant tilbage i 2008, og har siden været både tilstedeværende og fraværende på den danske designscene. Nu er de dog tilbage, og de er kommet for at blive, da de er blevet en del af paraplyen Society Of Lifestyle. By Nord har været kendt for sine dyreprint men det hører fortiden til, men de har stadig fingeren på pulsen når det kommer til sengetøj. I dag er By Nord sengetøj stadig holdt i fine farver, men dyremotiverne er væk, men vi finder stadig mønster på blandt andet By Nord sengetøj. De fine farver går også videre, alle er de dog karakteriseret ved at være rolige og dæmpede, men ikke desto mindre smukke.

By Nord sengetæpper er bløde og vamsede, og emmer af dansk hygge helt ud til sokkerholderne. Farverne er stadig gennemgående rolige og der findes selvfølgelig forskellige dessiner, så der er noget at finde for enhver smag. Det er dog ikke længere kun farverne man kan vælge imellem, men også størrelserne og sengene. Uanset om man har ekstra længde eller bredde vil der være noget sengetøj der passer til din seng og dit soveværelse. Her på siden kan du lade dig inspirere af det udvalg DesignMe fører, men hold løbende øje, for som med så mange andre brands kommer der nyheder flere gange om året. Der er dog allerede et stort udvalg af By Nord sengetøj og sengetæpper at lade sig forelske i. Du vil ikke fortryde det når du først får svøbt dine dyner i de lækre tekstiler.

Forkæl soveværelset med produkterne fra By Nord uanset om du er til det feminine islæt med svagt lyserøde farver, eller det mere maskuline og skandinaviske i de støvede grønne farver. Find din favorit om det er ensfarvet, med striber eller tern, så har By Nord det.