Normann Copenhagen Ure

Normann Copenhagen Ure

Selvom et ur selvfølgelig har en praktisk funktion, så fungerer vægure også som et dekorativt objekt i hjemmet. De flotte Normann Copenhagen ure har et moderne og tidløst udtryk og fungerer derfor flot i mange hjem. Hæng uret i køkkenalerummet, hvor man opholder sig mange timer i døgnet. Eller benyt et af de klassiske vægure i stuen - f.eks. som en del af en billedvæg eller i sammenhæng med reoler eller hylder. Mulighederne er mange og de flotte ure fra Normann Copenhagen kan med garanti sætte prikken over i’et.
3 vare(r)
Tilbud
NormannCopenhagenWatchMeVgurSort-20

Pris: 369,00 DKK

Specialpris 329,00 DKK

3 vare(r)

Et smukt Normann Copenhagen ur

Normann Copenhagen er et kendte dansk designerbrand, der formår at designe produkter hvor både æstetik og funktion går op i en højere enhed. Flere af deres mange designs er efterhånden blevet klassikere - og noget mange forbinder med godt gedigent dansk design. Og med et Normann Copenhagen ur er det lige netop det du får. Find alle de fine ure fra Normann Copenhagen hos os.

Hos os finder du de populære Day Normann ure. Urene er designet af den dygtige designer Simon Legald og de fine ure har et minimalistisk og eksklusivt udtryk. Uret er fremstillet af aluminium og glas. Aluminiummet har en flot takket struktur rundt i kanten og ur glasset er dome-formet - alt i alt et smukt og klassisk Normann vægur med et moderne twist. Uret kan smukt hænge selv eller sammen med en lille hylde eller plakat.

Et andet Normann Copenhagen ur vi ikke kommer uden om, er det ikoniske Watch Me ur. Det enkle og grafisk udtryk er designet af Rasmus Gottliebsen - og det passer smukt ind i den moderne boligindretning. Dette vægur er også fremstillet i pulverlakeret aluminium og er derfor et ur man kan have glæde af i mange år fremadrettet. Finde uret i flere populære farvesammensætninger.