Normann Copenhagen Skohorn

Normann Copenhagen Skohorn

Et unikt design produkt, som efterhånden hænger i adskillige danske og udenlandske hjem. Vi snakker selvfølgelig om det populære Normann Copenhagen skohorn. Et simpelt og tidløst design, men en funktion der er helt uundværlig, når man først har vænnet sig til den. Det smarte skohorn fra Normann Copenhagen er den perfekte gaveidé til manden der har alt eller datteren der lige er flyttet hjemmefra. Glæd en du holder af med et godt gedigent dansk design produkt, som man kan have glæde af i mange år.
5 vare(r)
Tilbud
NormannCopenhagenSkohornLangSort-20

Pris: 339,00 DKK

Specialpris 251,00 DKK

5 vare(r)

Et smart Normann Copenhagen skohorn

Det tidløse Normann skohorn er et af de designs fra brandet, som de fleste kender og har hængende i eget hjem. Det flotte og stilrene produkt med den uundværlige funktion er designet og formgivet af designeren Nis Øllegard. Mange timers arbejde er lagt i det tynde, fleksible og samtidigt utrolig holdbare produkt. Et skohorn Normann findes både i en kort og en lang version, men det er uden tvivl den lange model, som de fleste har forelsket sig i. Med et Normann skohorn lang kan man nemlig nemt og hurtigt tage sko og støvler både af og på uden at skulle ned og side først.

Skohorn findes i mange materialer og formsprog, men det der gør det populære Normann skohorn til en favorit er det stilrene udseende og den praktiske ophængefunktion. Det lange skohorn fra det danske brand leveres nemlig med et praktisk magnetophæng, som nemt og bekvemt monteres i væggen. Derved har man altid sit Normann Copenhagen skohorn. Lige ved hånden, samtidig med at det dekorer flot i entré eller bryggers.

Mange har allerede fundet ud af at det populære skohorn er den perfekte gaveidé. Vi lover at der fine design vil bringe smil og glæde hos de fleste. Lige meget om det er bedstefar, veninden, manden, naboen eller datteren der er den heldige gavemodtager.