Normann Copenhagen Puder & Plaider

Normann Copenhagen Puder & Plaider

Skønne Normann Copenhagen puder fra kvalitets uldstof og kontrastfulde modetekstiler. Puderne Eclat og Flair er puder i god kvalitet samt sikkert og moderne design. Flair pudeserien er en spændende og farverig serie, der sikrer dig en unik og personlig stil i hjemmet. Match disse med Papa plaiderne og du er sikret en ensartet stil uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ønsker du en mere silkeagtig kvalitet med skinnende finish er Eclat puderne et godt valg.
5 vare(r)
Tilbud
NormannCopenhagenEclatPudeMidnatsblMulti-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 259,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenEclatPudeMrkegrn-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 259,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenFlairPude40x25cmBrownMikado-20

Pris: 369,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenFlairPude40x25cmSilverFan-20

Pris: 369,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

5 vare(r)

Smukke Normann Copenhagen puder

Normann Copenhagen står bag et stort sortiment af fantastisk flotte puder til den moderne indretning. Puderne er opdelt i to serier, men spænder vidt i både design, form, mønstre, kvaliteter og farver. Der er gode muligheder for at finde lige netop din favorit Normann pude - samt mikse og matche for at opnå det helt rette look i sofaen eller sengen.

Den unikke Eclat serie af Normann puder er stribet i en sammenfatning af smukke og spændende farver. Puderne er aflange og helt perfekt til at benytte i sengen. Pudernes grundtone er afdæmpet, mens der i striberne er fokus på iøjefaldende kontrastfarver. Puderne matcher sengetøjet ”Snooze” fra Normann Copenhagen glimrende og giver et eksklusivt helhedsindtryk. Den anden serie af Norman Copenhagen puder - Flair, varierer meget mere både hvad angår størrelser, mønstre, farver og materialer. De velkendte tern i spændende nye fortolkninger eller tidssvarende og fantasifulde mønstrer der kan skabe blikfang. Mulighederne er mange.

Find også en Normann Copenhagen plaid

De smukke Papa plaider fra det danske brand er fremstillet af 100% New Zealandsk uld - og er helt fantastiske. Serien Normann Copenhagen plaider består af fire forskellige, hvor man har sammensat farverne på interessant og moderne. Med en Normann plaid får man en smuk og behagelig plaid i fantastisk kvalitet, som kan give mange hyggelige og varme stunder i sofaen eller lænestolen.