Normann Copenhagen Opvaskebaljer

Normann Copenhagen Opvaskebaljer

Fleksibel og prisvindende opvaskebalje i fødevaregodkendt gummi fra det dygtige danske designerbrand Normann Copenhagen. Opvaskebaljen er designet af Ole Jensen og vandt i år 2002 den anerkendte designpris DesignPlus. Den unikke Normann Copenhagen opvaskebalje findes i flere farver - og til alle medfølger den stilrene opvaskebørste i bøg og med naturhår. Opvaskebaljen fra det danske brand er den helt perfekte gaveidé til alle aldre.

1 vare(r)
1 vare(r)

Den flotte Normann Copenhagen opvaskebalje

Praktisk og stilfuld opvaskebalje i gummi og med tilhørende børste fra det anerkendte danske brand Normann Copenhagen. Den ikoniske og verdensberømte opvaskebalje er designet af Ole Jensens for Normann Copenhagen, og fås i flere forskellige farver. Historien bag denne fleksible og prisvindende Normann opvaskebalje, tager sin begyndelse en dag hvor Ole står ved sin køkkenvask for at vaske op. Han betragter den hårde og ufleksible stålvask. Tanken om at fremstille en fleksibel vaskebalje der tilpasser sig indholdet, er født.

Opvaskebaljen som vi kender den i dag, er resultatet af mange timers udviklingsarbejde, og Normann opvaskebaljen vandt i år 2002 den anerkendte designerpris DesignPlus. Gummiet som er anvendt til fremstilling af Normann Copenhagen opvaskebalje er fødevaregodkendt, hvilket betyder at opvaskebaljen ikke blot kan anvendes til at klare dagens opvask, men også kan anvendes til opbevaring eller servering af fødevarer så som salater til større forsamlinger, til frugt eller som vinkøler, ja kun fantasien sætter grænsen. Baljen kan også bruges til opbevaring af legesager på børneværelset, handsker i entreen eller som behagelig og fleksibel balje til fodbad.

Normann opvaskebaljen er gennem tiden blevet lanceret i nye farver som følger tidens trends, men opvaskebaljens form og funktionaliteten er der aldrig lavet om på. Normann Copenhagen opvaskebaljen tåler vask i opvaskemaskine. Til opvaskebaljerne medfølger en opvaskebørste fremstillet i bøg og med naturhår.