Normann Copenhagen Fade & Bakker

Normann Copenhagen Fade & Bakker

Flotte og farverige bakker i moderne og minimalistisk design fra Normann Copenhagen. Du finder bl.a. de populære og klassiske krenit fade i mange forskellige farver, Meta fadet i guld og det flotte Pebble serveringsfad af den flotteste, sorte marmor. Brug et fad til at servere din mad til dine gæster på en flot og indbydende måde. Brug Pebble serveringsfadet af sort marmor til ostebordet og imponér dine gæster med det flotte og indbydende design.

4 vare(r)
Tilbud
Flere farver
NormannCopenhagenKrenitFad16cm-20

Pris: 159,00 DKK

Specialpris 109,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenKrenitFad16cmGuld-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 199,20 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenKrenitFad16cmSlv-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 199,20 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenPebbleMarmorServeringsfadLarge-20

Pris: 579,00 DKK

Specialpris 463,20 DKK

4 vare(r)

Normann Copenhagen står bag disse skønne og farverige serveringsbakker. Bakkesættet Nabo er et flot og minimalistisk bakkesæt som består af tre bakker i forskellige størrelser, og hvor hver bakke har sin helt egen karakteristika i form af flotte og utraditionelle detaljer. Nabo bakkesættet er fremstillet i solidt og gennemfarvet melamin og fås i tre forskellige farvekombinationer. Den største bakke i serien er åben i den ene ende, hvilket gør det nemt at tørre den af og for eksempel at børste brødkrummer væk. Den midterste bakke er ideel til opbevaring af f.eks. olie og krydderier eller son en lille kaffebakke, mens de høje kanter på den mindste bakke, gøre den ideel som f.eks. serveringsbakke til glas og flasker eller som en skål til brød, frugt, chips eller popcorn.

På siden her finder du også de flotte Krenit fade i mange forskellige farver. Krenit fadene er meget populære i de danske hjem, med deres stilrene design. Du finder også Normann Copenhagen Meta fadet i guld, som tilfører et farverigt pift i indretningen eller når du serverer morgenbrødet. 

Leder du efter et flot serveringsfad, er Pebble marmorfadet et rigtig godt bud. Et stilrent fad, med flot marmor struktur. Perfekt til at servere oste på - også med stil endda.