Normann Copenhagen Fade & Bakker

Normann Copenhagen Fade & Bakker

Flotte og farverige bakker og fade i et moderne og minimalistisk design fra det spændende og anerkendte dansk brand Normann Copenhagen. Med en Normann Copenhagen bakke eller et praktisk fad, får du en flot tilføjelse til indretningen af dit køkken. Ligesom med alle de andre fine designs til køkkenet fra det populære brand, behøves disse nemlig ikke at gemmes væk i skabet. Find dit Normann Copenhagen Fad eller bakke her.

2 vare(r)
2 vare(r)

Et flot Normann Copenhagen fad

Hos os finder du blandt andet de populære og klassiske Krenit fade, som har mange anvendelsesmuligheder. Krenit fadene er meget populære i de danske hjem, med deres stilrene design. Et Normann fad som de fleste design elskere kender.

Se også det fine Pebble serveringsfad, som er fremstillet af det flotteste sorte marmor og er helt oplagt til servering af både tapas, sushi, frugt eller noget helt fjerde. Imponér dine gæster med det flotte og indbydende design.

En smart Normann Copenhagen bakke

Normann Copenhagen står bag disse skønne og farverige serveringsbakker. Bakkesættet Nabo er et flot og minimalistisk bakkesæt, som består af tre bakker i forskellige størrelser, og hvor hver bakke har sin helt egen karakteristika i form af flotte og utraditionelle detaljer. Nabo bakkesættet er fremstillet i solidt og gennemfarvet melamin og fås i tre forskellige farvekombinationer.

Den største Normann bakke i serien er åben i den ene ende, hvilket gør det nemt at tørre den af og for eksempel at børste brødkrummer væk. Den midterste bakke er ideel til opbevaring af f.eks. olie og krydderier eller son en lille kaffebakke, mens de høje kanter på den mindste bakke, gøre den ideel som f.eks. serveringsbakke til glas og flasker eller som en skål til brød, frugt, chips eller popcorn.