Ferm Living Sengetæpper

Ferm Living Sengetæpper

Se de dejlige Ferm Living sengetæpper i skønne farver og flot design her hos DesignMe. Vi tilbringer utrolig mange timer i vores soveværelse og rummet bør derfor også være lækkert at træde ind i. Her kan et pænt opredt seng med et flot sengetæppe og et par pynte puder være lige det der giver det sidste luksuriøse look til rummet.

3 vare(r)
Tilbud
Ferm Living Sengetæppe Cross Grå-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

3 vare(r)

Et flot sengetæppe skaber en stemning af luksus

Vi tilbringe urtolig mange tilmer i vores soveværelse, men ofte er det ikke det rum der tænkes mest på når der tales om boligindretning og flot design. Vi mener dog at det er vigtigt at soveværelset ikke glemmes, men derimod at det indrettes så det virker dejligt og indbydende.

Et flot sengetæppe er med til at give dit soveværelse et stilfuldt og luksuriøst udtryk. Et sengetæppe kan ligeledes være den hurtige vej til at give dit soveværelse en lille makeover, da det er en nem måde at tilføre rummet lidt kulør og luksus.
Når vi taler om boligindretning et det ofte de små detaljer der ofte kan gøre den store forskel og i soveværelset som ofte er et rum uden de store møbler og nips, så kan et smukt sengetæppe ændre et soveværelse fra et upersonligt rum til at det i stedet føles flot og herligt indbydende.

Ferm Living sengetæpperne i Colour Block serien er alle fremstillet i fintvævet bomuld og fås i flere forskellige farvenuancer og med et enkelt og tidløst design. Ferm Living Sengetæpperne i Colour Block serien passer til en dobbeltseng og fås i farverne Rosa, Grå, Blå og Støvet Blå og kan virkelig give dit soveværelse et pust af nyt liv, luksus og elegance.
Er du mere til enkle og knaps så farverige, så kan Ferm Living Sengetæppet ved navn Static måske være lige dig. Sengetæppet er super flot og stilrent, og det grafiske design en fornøjelse for øjet. Ferm Living Sengetæppet vil på et splitsekund tilføre dit soveværelse et moderne og stilfuldt look og gøre sengeopredningen en leg.