Ferm Living Sengetæpper

Ferm Living Sengetæpper

Se de dejlige Ferm Living sengetæpper i skønne farver og flotte designs her hos DesignMe. Vi tilbringer utrolig mange timer i vores soveværelse og rummet bør derfor også være lækkert at træde ind i. Her kan en pænt opredt seng med et flot sengetæppe og et par pyntepuder være lige det der giver det sidste luksuriøse look til rummet. Ferm Living har her et lille, men ikke mindst flot udvalg af sengetæpper, der enten kan give en rolig stemning eller pifte rummet op. Daze giver det rolige udtryk, mens Vista tilfører farver og mønstre. Kig her og bliv inspireret til dit nye sengetæppe.

8 vare(r)
Nyhed
FermLivingOffsetSengetppe-20
999,00 DKK
Tilbud
FermLivingVistaSengetppeDarkBlue-20

Pris: 1.399,00 DKK

Specialpris 1.095,00 DKK

Tilbud
FermLivingDazeSengetppeGr-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 1.095,00 DKK

8 vare(r)

Ferm Living Sengetæpper - Skab en stemning af luksus

Vi tilbringer urtolig mange tilmer i vores soveværelse, men ofte er det ikke det rum der tænkes mest på, når der tales om boligindretning og flot design. Vi mener dog at det er vigtigt at soveværelset ikke glemmes, men derimod at det indrettes så det virker dejligt og indbydende.

Et flot sengetæppe er med til at give dit soveværelse et stilfuldt og luksuriøst udtryk. Et sengetæppe kan ligeledes være den hurtige vej til at give dit soveværelse en lille makeover, da det er en nem måde at tilføre rummet lidt kulør og luksus.

Når vi taler om boligindretning et det ofte de små detaljer der ofte kan gøre den store forskel og i soveværelset som ofte er et rum uden de store møbler og nips, så kan et smukt sengetæppe ændre et soveværelse fra et upersonligt rum til at det i stedet føles flot og herligt indbydende.

Ferm Living sengetæpperne i Daze serien er alle fremstillet i quiltet bomuld og fås i to forskellige farvenuancer og med et enkelt og tidløst design. Ferm Living Sengetæpperne i Daze serien passer til en dobbeltseng og fås i farverne Sand og Grå og kan virkelig give dit soveværelse et pust af nyt liv, luksus og elegance.

Er du mere til mønstre og farver, så kan Ferm Living sengetæpperne i serien Vista være lige dig. Sengetæpperne er super flotte med mønstre der er inspireret af jorden set fra oven. Sengetæppernes mønstre bliver brudt af frynser ned langs midten - et design man ikke ser mange andre steder. Ferm Living Sengetæppet vil på et splitsekund tilføre dit soveværelse et moderne og stilfuldt look og gøre sengeopredningen en leg.