Ferm Living Puffer

Ferm Living Puffer

Ferm Living designer en bred vifte af flotte produkter til den moderne boligindretning. Den fine kollektion af puffer skaber blikfang og giver noget helt unikt til din indretning. Velour er hot, og på en puf fungerer det bare rigtig flot. Med en Ferm Living puf får du både en ekstra siddeplads, et lille sidebord eller en fodskammel til dit sofaområde i stuen. Forelsk i de unikke velour puffer i spændende former og dejlige behagelige farver.

14 vare(r)
14 vare(r)

En flot Ferm Living puf

Efter sofaer med chaiselong ikke er nær så populært i indretningen mere, men folk foretrækker den lette og elegante sofa eller en blød lænestol, så er puffer blevet et hit! For selvom en stilren sofa bestemt godt kan være ligeså behagelig at sidde i, så mangler fødder og ben næsten altid lidt ekstra komfort. Selvom mange mener at en puf ikke kan erstatte en chaiselong, så er det bestemt et fint substitut.

Puffer findes i mange størrelser, former og varianter. Ferm Living har valgt at lave en serie af velour puffer, så de kombinerer trenden med velour - og efterspørgslen af puffer, i ét og samme produkt. I stedet for at lave en hel lige og simpel model, har Ferm Living valgt at lege med formerne, på deres inspirerende serie. Det bløde og organiske formsprog gør den fine Ferm Living puf til et fængende element, som næsten er et lille kunstværk i sig selv.

Erhverver du dig en Ferm Living puf, så får du et spændende og alsidigt møbel til dit hjem, i høj kvalitet. Det lækre velourstof er fra tekstilvirksomheden Febrik, og du er derfor garanteret et godt og holdbart stykke tekstil. Sædet er holdbart og fungerer på grund af sin helt flade overflade, fint både som siddemøbel og bord. En Ferm Living puf er et elegant og brugbart møbel, som findes i tre modeller og fire tiltalende farver.