Ferm Living

Ferm Living

Hvis du vil have retro design og flotte grafiske udtryk hjem til din bolig, så er brandet Ferm Living helt sikkert noget for dig. Se de mange flotte puder, plaider, tæpper, sengetøj, bruseforhæng, vasketøjskurve, håndklæder, wire basket, hylder, børnelamper, hexagon pottter, plant stand og ikke mindst de skønne plantekasser. Herman møbelserien med stabelstole, farverige taburetter og Side table og Mable spisebordet i minimalistisk og tidløst design.

1-36 af 809
Tilbud
Ferm Living Adorn Spejl Messing Lille-20

Pris: 849,00 DKK

Specialpris 749,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Adorn Spejl Messing Stor-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.595,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Adorn Spejl Sort Lille-20

Pris: 849,00 DKK

Specialpris 749,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Adorn Spejl Sort Stor-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.595,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Arum Bordlampe-20

Pris: 2.999,00 DKK

Specialpris 2.399,20 DKK

Tilbud
Ferm Living Arum Gulvlampe-20

Pris: 4.999,00 DKK

Specialpris 3.999,20 DKK

Tilbud
Ferm Living Arum Væglampe-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.599,20 DKK

Tilbud
Ferm Living Bambus Kop Terrazzo Rosa-20

Pris: 49,00 DKK

Specialpris 35,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Bambus Tallerken Terrazzo Grå-20

Pris: 49,00 DKK

Specialpris 35,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Bambus Tallerken Terrazzo Rosa-20

Pris: 49,00 DKK

Specialpris 35,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Bau Vandkande Blå-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Bau Vandkande Grå-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Bau Vandkande Sort-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Braided Lampe Belly-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 799,20 DKK

Tilbud
Ferm Living Braided Lampe Bottle-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 399,20 DKK

Tilbud
Ferm Living Deco Ophæng Messing-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Drupe Kværn Grå Ask-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Dækkeserviet Party-20

Pris: 119,00 DKK

Specialpris 69,00 DKK

Tilbud
Ferm Living Dækkeserviet Seaside-20

Pris: 119,00 DKK

Specialpris 69,00 DKK

1-36 af 809

Ferm Living - Passion For Design

Ferm Living blev stiftet tilbage i 2006 af des danske designer Trine Andersen. Eventyret startede i en lille lejlighed i Århus, hvor hun i forbindelse med sin egen indflytning og renovering, skulle bruge noget flot tapet, men ikke rigtig kunne finde noget der matchede hendes stil. Det blev startskuddet til brandet  og den første kreation var da også flot og moderne tapet. Siden 2006 er der løbet meget vand i åen og Ferm Living er i dag et stort og velkendt brand og med et bredt sortiment af design produkter til hjemmet. 

Noget af det som særligt kendetegner brandet er lysten til farver, grafisk design og rene linjer. 

Ferm er kendt for sine flotte og brugbare design til hjemmet. Ferm Living har et bredt sortiment og byder på flot design til alle husets rum og til såvel store som små. Ferm Living er ikke bange for at trække farver og mønstre ind i boligindretningen og nyder at blande det stilrene og stringente med det farverige og grafiske.
Sortimentet byder bl.a. på lækre sofapuder i flotte farverige mønstre, som f.eks. Colour Block puderne og Quilt puder, som udgør skønne basis puder. Til ferm Living pude sortimentet, hører altid matchende tæpper og plaider i smukt design og altid i god kvalitet.

Vi er stolte over at være Ferm Living forhandler og ligger en stor vægt i at tilbyde vores kunder en så stor del af deres sortiment som muligt. Der findes efterhånden et stort udvalg af Ferm Living forhandlere, men vi forsøger at skiller os ud fra mængden, både ved hjælp af udvalg, leveringstid og præsentation af de mange smukke og brugbare produkter fra det populære brand. 

Stilfulde plantekasser, lysestager og vaser

Er du til smukke lysestager, vaser og dekorative planteskjulere, så tilbyder Ferm Living dig også her på skønne designe. Ferm Living cast Iron lysestagerne og de små marmor lysestager er skønne og tidløse. De nye Sculpt vaser som fås i forskellige former og farver,så som Corset og pod vaserne er skulpturelle og tidløse i deres design og en fryd for øjet. 
Mangler du en flot og dekorativ måde at tilføre grønne planter til din boligindretning, så kan Ferm Living Plant Stand, hexagon potterne, plant hanger urtepotterne eller de skønne plantekasser ved navn Plant Box være løsningen. Plant Box plantekassen og hexagon potterne fås i flere forskellige farver og det vil derfor være nemt at finde netop den farve der passer bedst ind i dit hjem.

Flotte tekstiler og designs til hjemmet

Til soveværelset byder ferm Living på et fantastisk sortiment af sengesæt i skønne farver og flotte mønstre, og de fleste af deres sengesæt fås både i baby, junior og voksen størrelse. Af populære print kan nævnes Cloud, Rabbit, Dot, Kite, Moon og Harlequin. Sengetøj som vil tilføre stil og farver til rummet, og få dig til at elske dit soveværelse. Ferm Living Wire Basket er perfekt som vasketøjskurv, men kan også fungere som et lille sengebord. Ferm Living Wire Basket fås i flere forskellige farver og kombineres den med Wire Basket Top, er den et smukt sidebord.

Til Børneværelset byder det interessante brand også på mange lækkerier. Smukt sengetøj og matchende sengerand. House Wall Storage til opbevaring af legesager, børnepuder som forestiller en hval, ugle, blæksprutte, little mr. Teddy, Little Mrs. Rabbit og ikke mindst slangepuden Mr. Snake. Til de allermindste er der sød musik i form af Music Mobiler med motiv som Ugle, blæksprutte, sky eller stjerne.

Ønsker du at friske børneværelser lidt op, kan det dekorative tapet fra ferm være en flot måde at tilføre rummet lidt ekstra kulør. Tapetet får i forskellige farver og designs så som Confetti, Cloud, Rabbit, Kite og Dots. Ligeledes kan de flotte og minimalistiske hylder fra Ferm Living - Shelf Hangers Hyldeknægtene og de tilhørende hylder i hhv. olieret eg, røget eg, sort eg give er farveløft til rummet.

Ferm Living børnelamperne er heller ikke til at komme udenom. De fås i røget eg og afdæmpede farver og i motiverne Air ballon, House, Car, Fox, Cloud og Deer og giver et skønt og hyggeligt lys til børneværelset.

Til badeværelser byder det populære brand på et all around sortiment bestående af Håndklæder i Økologisk bomuld, bruseforhæng, vasketøjskurve og kurve i matchende designs med ved navn spear, colour block, half moon, grid, trace og triangle.
Ferm Living håndklædeholder og toiletrulleholder i minimalistisk design, i sort metal og detalje i sortbejdset egetræ, og små måtter.

Ferm living har dog ikke glemt køkkenet. Her byder deres sortiment på Forklæder, viskestykker, grydelapper, køkkenrulleholder i messing og marmor, porcelænsserien Neu, glasserien Ripple med drikkeglas og karaffel, Groove Kopperne, bordskånere og meget mere.

Lamper i moderne design

Sidst men ikke mindst skal nævnes deres Collect lampeserie, som består af forskellig lampe sokler - Socket Pendant i lav eller høj og en væld af flotte og farverige lampeskærme, så du kan sammensætte en lampe lige efter dit behov og ønske. Med Collect lampeserien har ferm for alvor gjort sig bemærket på markedet for designerlamper.

Møbler med stil og elegance

Ferm Living møbel kollektionen består af borde, stole, taburetter og skabe i et enkelt og minimalistisk design, men hvor der leges med farver. Herman serien indeholder Herman Stabelstolene og taburetter i flotte farvekombinationer, Herman Lounge Chair, Herman magasinholder, Herman Side table og Herman Cafe bordet. Spisebordet Mingle består af bordbenene Trestlest Bordbukke i pulverlakeret stål og som fås i flere farver og en Mingle bordplade, som er en flot bordplade i MDF plade med slidstærkt linoleum.

Der er mange muligheder for at sætte dit eget præg på et Ferm design. Se dig om og lad dig inspirere. Kombinationen af grafisk print, bløde former og kant i elegante farvekombinationer vil give dig lyst til at prøve at sammensætte selv og skabe nye udtryk.
Hos Designme er vi vilde med Ferm Living og det håber vi også at du vil være….