Ferm Living

Ferm Living

Hvis du vil have moderne design og flotte grafiske udtryk hjem til din bolig, så er brandet Ferm Living helt sikkert noget for dig. Se de mange flotte puder, plaider, tæpper, sengetøj, bruseforhæng, vasketøjskurve, håndklæder, wire baskets, hylder, børnelamper, hexagon potter, plant stands og ikke mindst de skønne plantekasser fra Ferm Living. Herman møbelserien byder på flotte stabelstole, lækker lounge stole og klassiske taburetter. Ripple serien byder på smukke glas og karafler til hverdag og fest.

1-36 af 710
Tilbud
FermLivingAdornSpejlMessingStor-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.695,00 DKK

Tilbud
FermLivingAdornSpejlSortLille-20

Pris: 849,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Tilbud
FermLivingAdornSpejlSortStor-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.695,00 DKK

FermLivingBraidedLampe-20
699,00 DKK
Tilbud
FermLivingBubbleGlassObjectSphere-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
FermLivingDecoOphngMessing-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
FermLivingDkkeservietParty-20

Pris: 119,00 DKK

Specialpris 39,00 DKK

Tilbud
FermLivingForkldeVoksenDenim-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
FermLivingGrydelapperDenim-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 189,00 DKK

Tilbud
FermLivingHalvForkldeVoksenDenim-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
FermLivingHangingFyrfadsstageDecoOvalMessing-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
FermLivingHangingFyrfadsstageDecoOvalSort-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
FermLivingHangingFyrfadsstageDecoRundMessing-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
FermLivingIconKostestNatur-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 719,20 DKK

Tilbud
FermLivingKnagHundGul-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 79,00 DKK

Tilbud
FermLivingKnagRgetBubbleGlasLille-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 169,00 DKK

1-36 af 710

Ferm Living - Passion For Design

Ferm Living blev stiftet tilbage i 2006 af den danske designer Trine Andersen. Eventyret startede i en lille lejlighed i Århus, hvor hun i forbindelse med sin egen indflytning og renovering, skulle bruge noget flot tapet, men ikke rigtig kunne finde noget der matchede hendes stil. Det blev startskuddet til brandet  og den første kreation var da også flot og moderne tapet. Siden 2006 er der løbet meget vand i åen og Ferm Living er i dag et stort og velkendt brand og med et bredt sortiment af designprodukter til hjemmet. Noget af det som særligt kendetegner brandet er lysten til farver, grafisk design og rene linjer.

Ferm Living er kendt for sine flotte og brugbare designs til hjemmet. Ferm Living har et bredt sortiment og byder på flot design til alle husets rum og til såvel store som små. Ferm Living er ikke bange for at trække farver og mønstre ind i boligindretningen og nyder at blande det stilrene og stringente med det farverige og grafiske.
Sortimentet byder bl.a. på lækre sofapuder i flotte farverige mønstre, som f.eks. Shay puderne samt Loop og Vista puderne. Corduroy puderne udgør skønne basis puder lavet af skøn velour. Til Ferm Living pude sortimentet, hører altid matchende tæpper og plaider i smukt design og altid i god kvalitet.

Vi er stolte over at være Ferm Living forhandler og ligger en stor vægt i at tilbyde vores kunder en så stor del af deres sortiment som muligt. Der findes efterhånden et stort udvalg af Ferm Living forhandlere, men vi forsøger at skille os ud fra mængden, både ved hjælp af udvalg, leveringstid og præsentation af de mange smukke og brugbare produkter fra det populære brand. 

Stilfulde plantekasser, lysestager og vaser

Er du til smukke lysestager, vaser og dekorative planteskjulere, så tilbyder Ferm Living dig også her skønne designs. Ferm Living Balance lysestagerne og de runde messing lysestager er skønne og tidløse. Den nye Shell potte er blevet utrolig populær og det forstår vi godt. Den flotte form som forestiller en kæmpe konkylie har et moderne og stilfuldt design. 
Mangler du en flot og dekorativ måde at tilføre grønne planter til din boligindretning, så kan Ferm Living Plant Stand, hexagon potterne, plant hanger urtepotterne eller de skønne plantekasser ved navn Plant Box være løsningen. Plant Box plantekassen og hexagon potterne fås i flere forskellige farver og det vil derfor være nemt at finde netop den farve der passer bedst ind i dit hjem.

Flotte tekstiler og designs til hjemmet

Til soveværelset byder Ferm Living på et fantastisk sortiment af sengesæt i skønne farver og flotte mønstre, og de fleste af deres sengesæt fås både i baby, junior og voksen størrelse. Af populære print kan nævnes Dot, Hush, Moon, Horse, Safari og Fruiticana. Sengetøj som vil tilføre stil og farver til rummet, og få dig til at elske dit soveværelse. Ferm Living Wire Basket er perfekt som vasketøjskurv, men kan også fungere som et lille sengebord eller til tæpper i stuen. Ferm Living Wire Basket fås i flere forskellige farver og kombineres den med Wire Basket Top, er den et smukt sidebord.

Til Børneværelset byder det interessante brand også på mange lækkerier. Smukt sengetøj og matchende sengerand. House Wall Storage til opbevaring af legesager, børnepuder som forestiller en slange, løve, konkylie, vandmelon, skildpadde og møl. Til de allermindste er der sød musik i form af musik uroer motiv som blæksprutte, løve, skildpadde eller møl.

Ønsker du at friske børneværelset lidt op, kan det dekorative tapet fra Ferm Living være en flot måde at tilføre rummet lidt ekstra kulør. Tapetet fås i forskellige farver og designs så som Confetti, Cloud, dot, Coral og Lines. Derudover er der hele tapetserien fra Katie Scott der byder på mange forskellige mønstre og flotte farver. Ligeledes kan de flotte og minimalistiske hylder fra Ferm Living - Shelf Hangers Hyldeknægtene og de tilhørende hylder i hhv. olieret eg, røget eg, sort eg give et farveløft til rummet.

Ferm Living børnelamperne er heller ikke til at komme udenom. De fås i røget eg og afdæmpede farver og i motiverne Air ballon, Car, Fox, Cloud og My Deer, Elephant, Koala, Planet, Pineapple og Star og giver et skønt og hyggeligt lys til børneværelset.

Til badeværelset byder det populære brand på et all around sortiment bestående af håndklæder i økologisk bomuld, bruseforhæng, vasketøjskurve og kurve i matchende designs med ved navn Chambray.
Ferm Living håndklædeholder og toiletrulleholder i minimalistisk design findes i sort, messing eller krom med detalje i olieret eg, røget eg eller sortbejdset egetræ.

Ferm Living har dog ikke glemt køkkenet. Her byder deres sortiment på forklæder, viskestykker, grydelapper, køkkenrulleholder i messing og marmor, porcelænsserier, glasserien Ripple med drikkeglas og karaffel, bordskånere og meget mere.

Lamper i moderne design

Sidst men ikke mindst skal nævnes deres Collect lampeserie, som består af forskellig lampe sokler - Socket Pendant i lav eller høj og en væld af flotte og farverige lampeskærme, så du kan sammensætte en lampe lige efter dit behov og ønske. Med Collect lampeserien har Ferm Living for alvor gjort sig bemærket på markedet for designerlamper.

Af andre lamper kan der også nævnes Arum lampeserien, Braided lampeserien og de flotte Rest bordlamper. 

Møbler med stil og elegance

Ferm Living møbel kollektionen består af borde, stole, taburetter og skabe i et enkelt og minimalistisk design, men hvor der leges med farver. Herman serien indeholder Herman stabelstolene og taburetter i flotte farvekombinationer, Herman Lounge Chair og Herman magasinholder. Spisebordet Mingle består af bordbenene Trestlest Bordbukke i pulverlakeret stål og som fås i flere farver og en Mingle bordplade, som er en flot bordplade i MDF plade med slidstærkt linoleum.

Der er mange muligheder for at sætte dit eget præg på et Ferm design. Se dig om og lad dig inspirere. Kombinationen af grafisk print, bløde former og kant i elegante farvekombinationer vil give dig lyst til at prøve at sammensætte selv og skabe nye udtryk.
Hos Designme er vi vilde med Ferm Living og det håber vi også at du vil være.