Ferm Living Spejle

Ferm Living Spejle

For mange har spejle kun et praktisk formål, men med et Ferm Living spejl får man også meget andet med i købet. De dekorative og eftertragtede spejle fra det spændende brand kan nemlig også nemt benyttes i indretning - byd velkommen i entréen med et stort dekorativt spejl, benyt et spejl som en del af billedvæggen i stuen, placér et lille dekorativt spejl på badeværelset eller hæng det smarte ovale spejl i soveværelset på en farvet væg. Mulighederne er mange og vi håber de smukke Ferm Living spejle kan inspirere og friste.
20 vare(r)
Nyhed
FermLivingShardSpejlskab-20
2.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingShardSpejl-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingShardSpejlFullSize-20
Tilbud
FermLivingPondBordspejlMrkKrom-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 475,00 DKK

Tilbud
FermLivingbleSpejlNeutral-20

Pris: 595,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
FermLivingPondBordspejlMessing-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 475,00 DKK

Tilbud
FermLivingAdornSpejlSortStor-20

Pris: 2.499,00 DKK

Specialpris 1.995,00 DKK

FermLivingPoiseOvalSpejl-20
1.499,00 DKK
Tilbud
FermLivingAdornSpejlMessingStor-20

Pris: 2.499,00 DKK

Specialpris 1.995,00 DKK

20 vare(r)

Unikke Ferm Living spejle

Smukke og moderne spejle for en hver smag. Lige meget om du er til bord eller vægspejl - spejle i de mere klassiske former eller de unikke og organiske, så finder du et der kan vække din interesse i udvalget af smukke Ferm Living spejle. Vi er meget begejstret for det stadigt voksende udvalg og vi ser frem til endnu flere unikke designs i fremtiden.

Ligesom med mange andre produkttyper, så har spejle fra Ferm Living også været trendsættende og meget eftertragtede. De populære Ferm Living Pond spejle er forsvundet lige så hurtigt fra lageret, som vi har kunnet nå at bestille dem hjem. Og det gælder både spejle til væg montering samt de mindre udgaver der kan benyttes på bordet eller tages i hånden.

Vi er glade for at kunne tilbyde hele det spændende udvalg af Ferm Living spejle og håber meget at du er lige så begejstret for de smukke kreationer som vi. Med et smukt spejl, får man et utal af muligheder for at indrette sit hjem unikt, flot og moderne. Spejle kan benyttes i stort set alle rum - både til praktiske og dekorative formål eller en kombination. Forsøg dig frem med tapet eller maling bag et spejl og se hvor smukt det kommer i fokus.