Normann Copenhagen Shorebird Large - Sort/Sort

Varenummer:
100171

Shorebirds er fremstillet med udgangspunkt i danske vadefugle og har derfor også hver deres karakteristika og form

359,00 DKK

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 25 DKK

Lad dit hjem dekorere med de elegante fugle shorebirds fra Normann Copenhagen. Shorebirds findes i 3 forskellige størrelser, og er fremstillet med udgangspunkt i danske vadefugle og har derfor også hver deres karakteristika og form.
Fuglene er fremstillet i glatpudset egetræ og vil pynte i enhver vindueskarm, på kommoden i entreen eller være den perfekte gaveide.
Den største af de tre fugle er inspireret af den krumnæbede ryle med sin lange hals og fornemme nedadbøjede næb. En fugl der med sine lange ben tager rolig vejovervejede skridt. Den mellemste har taget form efter den elegante, vågne og aktiv rødben, som i Danmark ofte ses sammen med andre vadefugle. Endelig er der den lille omgængelige ryle, som oftest ses i store flokke.
Placer den store  Shorebird på en hylde, skænk eller kommode, hvor den stolt kan stå side om side med dine vaser og andre dekorative elementer. De to omgængelig, mindre fugle er ideelle til at placere i grupper, hvor kombinationen af deres forskellige størrelser og farver skaber en elegant og legende effekt.

Materiale: Eg og lakeret stål
Shorebird Large: Sort/Sort
Størrelse:H: 14 x L: 22 x D: 6,5 cm
Vægt: 270 gr.

Design: Normann Copenhagen