LindDNA Curve Table Large - Pastel Green

Varenummer:
981788

Smukt og dekorativt bord fra LindDNA i et stilrent og tidløst design.

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.295,00 DKK

Du sparer 35%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Curve Table fra LindDNA er er smukt bord i skønne materialer og i et moderne og alligevel tidløst design. Bordet er resultatet af flot dansk håndværk og design. Bordet er fremstillet i pulverlakeret aluminium som på bordpladen er belagt med blød og indfarvet genbrugslæder. Træet er dansk egetræ og er sammen med den de bløde former med til at give bordet en varm fremtoning. Læderet som anvendes til bordpladen er både slidstærkt og vandafvisende, hvilket gør Curve bordet let at rengøre og vedligeholde.
De små men solide hjul gør bordet ment at flytte rundt med.
Curve table er et smukt og meget dekorativt lille bord, som egner sig perfekt som sofabord, sidebord, serveringsbord, natbord ved sengen eller blot som et dekorativt møbel til dine ynglings pyntegenstande.
Uanset hvordan du vælger at bruge Curve Table, vil bordet give et særligt udtryk til både åbne rum såvel som til en lille krog i boligen.
Det anvendte lædermateriale er fremstillet ud af genbrugslæder fra gamle møbler, tasker, som bearbejdes og iblandes 20% naturgummi, hvilket giver et materiale som ikke bare er smukt og ensartet, men også et materiale der er yderst stærkt og let at vedligeholde, blot ved hjælp af en våd klud og vinduesspray.

Farve: Pastel Green
Størrelse: 39 x 44 x 38 cm
Materiale: Aluminium, Egetræ, genbrugslæder og naturgummi.

Design: LindDNA