Karmameju Renew Ansigtstørbørste 01

Varenummer:
SC FB RE

Tørbørste til ansigt, hals og dekolletage, som blidt eksfolierer selv de sensible øjenomgivelser, stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag

Pris: 329,00 DKK

Specialpris 239,00 DKK

Du sparer 27%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

RENEW er en tørbørste til ansigt, hals og dekolletage, som blidt eksfolierer selv de sensible øjenomgivelser, stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag. Karmamejus meget skånsomme tørbørste er et effektivt beauty tool, som eksfolierer huden, stimulerer blodomløbet, og som vækker ansigtet efter søvn. Regelmæssig brug hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene, og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed, samt fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.


RENEW face brush 01, er Karmamejus svar på et ’lille naturligt ansigtsløft’ i den daglige hudplejerutine. Ansigtstørbørsten kommer i en eksklusiv skuffe-æske, perfekt til rejsen, med illustration og guide indlagt i æsken.


Renew Ansigtstørbørste 01 er lavet af bæredygtig dyrket & certificeret bøgetræ. 100% naturligt gedehår. Traditionelt håndværk, produceret i Tyskland.

Design: Karmameju