Karmameju POWDERBLOOM Eau de Parfum

Varenummer:
SC PE PO

Skøn perfume som er fremstillet med respekt for den oprindelige aromaterapeutiske parfumekunst

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 559,20 DKK

Du sparer 20%

Bestillingsvare - Leveringstid 2-5 dage

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Karmameju har med sin POWDERBLOOM Eau de Parfum skabt deres første signaturduft, som understreger brandets DNA og som bygger på den oprindelige og naturlige parfumekunst. Selvom der er mange dufte på markedet, så Karmameju skabt en sansevækkende parfume som skiller sig ud og som bygger på dyrbare naturlige dufte.


POWDERBLOOM Eau de Parfum er en intim, autentisk og fredfyldt parfume som ligger sig i duftskalaen - Chypren - og duften beskrives som essensen af elegance. Chypren duftene er fyldige og sofistikerede, men samtidig også sarte og underspillede, med dybe og varme elementer af forførende blomster, frugt og træ.


Karmameju har med POWDERBLOOM Eau de Parfum desuden mestret den store kunst det er at frermstille en duft som holder og bliver på huden længe.


- Parfumens topnote kan opleves frisk, let og rolig, med grøn bergamotte, aromatisk angelikarod og rolig kamille i smuk harmoni sammen med spirituel, balsamisk frankincense og forførende ylang ylang
- Parfumens mellemnote eller dens hjerte som karmameju også kalder den, kan opleves fin, legende og sensuel, hvor kostbar bulgarsk rose, rosengeranie, dekadent lindeblomst og neroli udfolder sig i en varm duft.
- Parfumens bundnote er mystisk og gådefuld, med en dyb bund som afrunder parfumen majestætisk og som består af dufte fra rustikke, jordvarme, ravnoter fra harpikset labanum og med en sødme fra cedertrænoter.


Parfumen fuldendes af duftfrembringende aldehyder - som nærmest antænder parfumen og får den til at sprudle.
Vi er super glade for at kunne udvidde vores Karmameju serie med denne skønne parfume som vi allerede er helt vilde med... 


Indhold: 50 ml.
Design: Karmameju