Karmameju Ionisk Tørbørste - RECHARGE

Varenummer:
SC BB RE

Karmamejus recharge ionisk tørbørste sætter gang i cirkulationen, renser i dybden og afgifter og reducerer cellulite. Genetablerer balance og velvære.

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 389,00 DKK

Du sparer 22%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Karmamejus recharge ionisk tørbørste sætter gang i cirkulationen, renser i dybden og afgifter og reducerer cellulite. Genetablerer balance og velvære. KARMAMEJU's ioniske tørbørster er fremstillet af bæredygtigt bøgetræ med ekstrafine børstehår af bronzetråd og hestehår og er en enkel, let metode til at afbalancere elektromagnetiske energier i din krop og sætte skub i udskillelsen af giftstoffer. 
Tørbørstning af kroppen med Karmamejus ion body brush giver negative elektriske ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlen i stand til at afgifte blodet og øger derved hudens modstandsdygtighed. 


Brug RECHARGE tørbørste dagligt for at bekæmpe cellulite, styrke huden, for at opnå øget energi og for at skabe balance og en fornemmelse af velvære. Tørbørstning af kroppen vil dybderense din hud og sætte skub i cirkulationen.
HUSK: Drik rigeligt med vand for at skylle alle giftstoffer ud af kroppen.


Design: Karmameju