Karmameju GLOW Ansigtsolie 01

Varenummer:
SC FO GL

Er en regenerativ antioxidant beskyttelse til tør og moden hud.

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 329,00 DKK

Du sparer 27%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 35 DKK

Karmameju GLOW ansigtsolie 01 er en regenerativ antioxidant beskyttelse til tør og moden hud. GLOW ansigtsolie indeholder en højeffektiv blanding til tør, moden hud, fuld af essentielle fedtsyrer, A-, C- og E-vitaminer. Hyben, havtorn og argan indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger og samtidigt mindsker fine linjer og rynker. Evighedsblomst, sandeltræ og elemi understøtter og genopretter hudens elasticitet og fremmer vævsfornyelsen
Burg den om aftenen inden sengetid så din hud har tid til at optage de nærenden olier natten over. Den lækreste ansigtsolie som plejer og beroliger din hud. Kan påføres på lidt fugtig hud, så trækker olien med ned i huden sammen med vandet og føles dejlig let på huden. Karmameju ansigtsolie findes i 3 forskellige varianter, som gør det muligt at finde den ansigtsolie der passer bedst til netop din hudtype.

HEAL:
Er en beroligende og fugtgivend ansigtsolie til meget følsom, sart og fin hud.
GLOW :
Er en fugtgivende, beskyttende og genopbyggende ansigtsolie til tør og trængende hud.
CHANGE:
Er en ansigtsolie med gode egenskaber for den fedtede hud.

Ingen af af de tre ansigtsolier indeholder parabener, syntetisk fremstillet parfume, petrokemikalier, SLS/SLES og sulfater.
Indhold: 40 ml
Design: Karmameju