Karmameju BODY OIL MILD 02

Varenummer:
SC BO MI

Nærende og beroligende kropsolie udviklet til at pleje og beskytte huden. MILD er en afslappende, dulmende olie med milde æteriske olier

Pris: 429,00 DKK

Specialpris 318,00 DKK

Du sparer 26%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 29 DKK

Karmameju BODY OIL 02 - MILD er en nærende og beroligende kropsolie til pleje af sart hud. En afslappende og skånsom kropsolie, udviklet til at pleje og beskytte tør og sensitiv hud. Vores unikke aromaterapeutiske blanding af æteriske olier fra lavendel, magnoliablomst, kamille, lindeblomst og benzoetræ beroliger krop og sind med oliernes dulmende og rensende egenskaber. Økologisk olivenolie, mandelolie og havrekerneolie plejer, lindrer og giver fugt til tør og irriteret hud. MILD kropsolie er til daglig brug på følsom hud.
Karmameju bodyoil MILD er den reneste, blide og milde kropsolie til alle aldre, også til nyfødte babyer.
Helt uden konseveringsmidler og andre syntetiske stoffer, samt med maximum indhold på 1% af æteriske olier er denne olie ideel til sart hud, men plejende nok til alle hudtyper.


Anvendelse:
- Anvend dagligt på hele kroppen for at berolige og fugte følsom og sart hud.
- Terapeutisk kærlig massage: varm olien mellem hænderne og brug blide rytmiske bevægelser.
- Tilføj 5 til 10 ml i varmt vand og tag et beroligende og nærende bad.
- Perfekt til babymassage og til at forebygge strækmærker under graviditet.


FORSIGTIG: I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles godt med varmt vand. Dette produkt indeholder mindre end 1% rene æteriske olier som anbefalet til babyer.
BEMÆRK: Indeholder nøddeolie. Hudtest anbefales. Søg professionel rådgivning under graviditet og amning ved anvendelse af æteriske olier. Opbevar køligt.


Indhold: 200 ml.
Design: Karmameju