Karmameju BODY OIL WILD 03

Varenummer:
SC BO WI

Karmameju WILD Body Oil 03 forfrisker og stimulerer huden og giver energi til alle sanser. Plejende og nærende med højt indhold af antioxidanter.

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 383,20 DKK

Du sparer 20%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Karmameju WILD Body Oil 03 forfrisker og stimulerer huden og giver energi til alle sanser. Plejende og nærende med højt indhold af antioxidanter.
Karmameju WILD body oil 03 er en opstrammende kropsolie, som er rig på dynamiske antioxidanter og essentielle fedtsyrer som vil kickstarte din dag. Mandelolie og økologisk jomfruolivenolie er blandet med friske og opkvikkende æteriske olier fra citrusfrugter, mynte og blomster, som giver energi til krop og sind. Naturlige antimikrobielle olier, udvundet af grapefrugt, litsea cubeba-træet, citrongræs og patchouli, renser og revitaliserer huden. Kølende og beroligende lavendel, grøn mynte og sød appelsin balancerer denne lette olie, som nemt trænger ind og giver huden næring, fugt og glød.

Anvendelse:
- Brug dagligt for at fugte, afbalancere og berolige huden
- Kan bruges som en dybt afslappende og luksuriøs massageolie for at opnå terapeutisk lindring af ømme muskler
- Giver velvære og beskyttelse efter barbering og solbadning
- Varm en lille mængde mellem hænderne og påfør når det er nødvendigt


FORSIGTIG: I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles godt med vand, tilkald lægehjælp, hvis irritationen vedvarer. 


BEMÆRK: Indeholder nøddeolie. Hudtest anbefales. Søg professionel rådgivning under graviditet og amning ved anvendelse af æteriske olier. Opbevar køligt.


Indhold: 200 ml.
Design: Karmameju