DesignMe Kundeklub

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv en del af vores kundeklub. Som medlem af DesignMe’s kundeklub vil du altid kunne opnå minimum 5% rabat på dine køb. Vi sender dig løbende spændende nyhedsbreve med informationer om lækre nyheder, særlige tilbud kun for kundeklubsmedlemmer, inspirerende tendenser, besøg af vores leverandører, messeoplevelser, rabatkoder og gode konkurrencer.

Det er fuldstændig gratis at være medlem af vores kundeklub og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Der stilles ingen krav om mindstekøb, periodevise køb eller lign.

Det eneste du skal gøre for at blive medlem, er at tilmelde dig her med navn og email. Efterfølgende vil du modtage en bekræftelsesmail, som efter godkendelse giver dig mulighed for at spare 5% på alle dine fremtidige køb hos os, samt modtage interessante og inspirerende nyhedsbreve.

Det er også her du tilmelder dig vores nyhedsbrev for at få 20% på din første ordre. Rabatkoden gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder.

Med venlig hilsen DesignMe

 

Bliv medlem af vores kundeklub

/ ( måned / dato )