WallPipe

WallPipe

WallPipe lampe blev kendt efter deres optræden i programmet Løvens Hule, hvor de fik en dygtig investor med ombord. WallPipe producerer bæredygtige lamper ud af genbrugsmaterialer. Væglamperne er lavet af brugte vandrør og der er derfor ikke to lamper, der er helt ens. Lamperne fås i tre overordnede farver: Grå, Hvid og Sort, hvor farverne varierer. WallPipe er industrielle lamper i cool og råt design. Der medfølger en pære til hver lampe. Se det spændende udvalg her på siden og bliv inspireret.

5 vare(r)
Tilbud
WallPipeVglampeGr2Stk-20

Pris: 2.998,00 DKK

Specialpris 1.495,00 DKK

Tilbud
WallPipeVglampeHvid-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 899,40 DKK

Tilbud
WallPipeVglampeHvid2stk-20

Pris: 2.998,00 DKK

Specialpris 1.495,00 DKK

Tilbud
WallPipeVglampeSort-20

Pris: 1.499,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
WallPipeVglampeSort2stk-20

Pris: 2.998,00 DKK

Specialpris 1.495,00 DKK

5 vare(r)

Historien bag - Wallpipe lampe

Wallpipe har hjemme i Randers og samtlige af deres unikke produkter bliver produceret der i hænderne af dygtige og passioneret håndværkere. Brandet har kun nogle år på bagen - og er derfor stadigvæk voksende, både når det gælder sortiment og eksponering. Med den dygtige løve Christian Arnfeldt bag roret er vi slet ikke i tvivl om at de lille virksomhed nok skal have fart på og vi oplever degligt en efterspørgsel på de rustikke og smukke produkter fra Wallpipe. Lisbeth Grove Mikkelsen, som ejeren og idémageren bag den unikke Wallpipe lampe hedder, har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø for sine medarbejdere - og har især fokus på mangfoldighed.

Bæredygtighed er selvfølgelig også essentielt - og det er man slet ikke i tvivl m når man bliver præsenteret for de unikke produkter, som være især har deres helt egen personlighed og dna. Med en Wallpipe væglampe får man nemlig et unikt designprodukt til hjemmet, som ikke ligner alle andres, og så kan man være sikker på at det holder sig flot i adskillige år. Vi er meget beæret over at forhandle de kreative produkter fra Wallpipe og løbende med deres op fund vil vores sortiment også vokse. Kontakt os endelig hvis lige netop det produkt du efterspørger, ikke er at finde på vores webshop.