ViSSEVASSE Puslespil

ViSSEVASSE Puslespil

Selvom ViSSEVASSE er mest kendt for deres fantastisk flotte plakater, så kan brandet også meget mere end det. Vi er især meget begejstret for de fine puslespil, som er tilføjet til sortimentet igennem de sidste par år. Udvalget er spændende og alsidigt - men selvfølgelig med ViSSEVASSEs helt unikke farvesammensætning, stilrene udtryk og smukke motiver. Find alle de flotte ViSSEVASSE puslespil lige her og se frem til flere gode og underholdende timer, hvor du selv eller sammen med familien kan samle de uimodståelige motiver.

9 vare(r)
9 vare(r)

Smukke ViSSEVASSE puslespil

ViSSEVASSE har et meget iøjefaldende og samtidig roligt udtryk i deres designs. Både når det gælder plakater, puslespil, tapeter, spil, kort og andet, er man slet ikke i tvivl om hvem der står bag. De rolige og sarte pasteller kombineret med de stilrene motiver - gør virkelig et ViSSEVASSE design genkendeligt. Dette er bestemt også gældende for de smukke ViSSEVASSE puslespil. Motiverne er fantastiske og giver virkelig én mod på, at bruge flere timer på samle og komme i mål med at se resultatet på bordet foran sig.

Flere fine varianter

Lige meget om du er øvet eller nybegynder - så er der et puslespil der passer lige til dig. ViSSEVASSE har nemlig både puslespil til børne og voksne - og i flere sværhedsgrader. Har du mod på et puslespil på 1000 brikker eller virker det mere overskueligt med 500? Mulighederne er mange - også i forhold til motiver. Det kan faktisk være ganske svært at vælge kun ét af de flotte ViSSEVASSE puslespil.

ViSSEVASSE har også designet en række julepuslespil, som hele familien kan nyde i fællesskab igennem december måned. Den perfekte tradition, når det er mørkt og koldt udenfor. Og puslespil skal jo helst nydes med jule bag og gløgg. De unikke puslespil giver plads til ro, hygge og sjov! Hvilket puslespil har du forelsket dig i?