Uhmm Box

Uhmm Box

Bag Uhmm Box står trioen Bine, Mie og Line fra Aarhus. Produktet er udviklet med henblik på at forene praktik og bæredygtighed med godt design. Uhmm madkassen kommer i flere farver, med forskellige farver stropper og i to forskellige størrelser, med rig mulighed for at personliggøre produkterne. Uhmm Boxen er designet af arkitekt og industriel designer Anne Qvist. Produkterne er inspireret af Moder Natur, men designet og produceret i Danmark.

10 vare(r)
10 vare(r)

Bag om Uhmm Box Aps

Søstrene Bine og Mie som i flere år har arbejdet i designbrancen, havde en idé om at skabe en moderne madkasse. De teamede derfor op med Line, som havde erfaring inden for produktudvikling, og på den måde blev Uhmm Box en realitet i 2017. De tre piger gik sammen med industriel designer og arkitekt Anne Qvist om at designe Uhmm Box madkassen.

Om Uhmm Box madkassen

Uhmm Boxen er lavet af Poly Propylen, hvilket er et utroligt bæredygtigt plastmateriale, som selvfølgelig er fødevaregodkendt. Produktet er helt frit for både parabener og ftalater, hvilket betyder at mad i Uhmm Boxen nemt kan opvarmes i mikroovn. Uhmm Boxen har en levetid på ca. 2 år, hvilket skyldes at overfladebehandlingen på produktet med tiden vil slides af. Uhmm madkassen tåler -30 grader celcius i fryser, +100 grader celcius i mikroovn, og så er den egnet til at gå i opvaskemaskinen. Uhmm boxen kan desuden foldes ud og blive helt flad, hvilket gør rengøring og opbevaring af madkassen til en leg. Uhmmbox er ikke kun praktisk, men også bæredygtig. Det kommer blandt andet til udtryk i valg af materiale, da plastmaterialet er Recycled 5 godkendt. Det betyder at produktet kan genanvendes efter de 2 år, uden at forurene miljøet. Den store anvendelighed af Uhmm Boxen betyder også at forbruget af plastikposer, stanniol, husholdningsfilm og andet engangsemballage minimeres væsentligt, hvilket er godt for miljøet.

Customize din Uhmm Box

Du kan skabe et helt unikt look på din Uhmm madkasse, blot ved at tegne på den med tuscher. Ønskes der et midlertidigt design, anbefales det at bruge en vandbaseret tusch, som vil gå af i opvaskemaskinen. For et varigt resultat bør der bruges en porcelænstusch. Når dekorationen er færdig, sættes boxen i ovnen ved 100 grader celcius og ’bages’ i 25 minutter. For det bedste resultat, skal boxen blive i ovnen, indtil ovnen er kølet ned. Det er vigtigt at ovnen ikke er mere end 100 grader celcius, da boksen ikke kan tåle højere varme. Du har nu en personlig Uhmm Box, som kan bruges uden risiko for at tegningen går af.