Sleeping Hero

Sleeping Hero

Sleeping Hero er skabt til at passe på familiens yngste. Alle produkterne er lavet i GOTS-Certificeret Økologisk bomuld helt uden brug af polyester og mikroplast. Det er produkter, der bekymrer sig om vores børns og verdens fremtid. Hos Sleeping Hero finder du de skønneste heroiske bamser til dit barns hverdag. De er nuttede og bløde og med et sødt design, der er udviklet i samarbejde med sundhedsplejersker. Gå på opdagelse i hele sortimentet hos DesignMe og find den perfekte ting til dig og din familie.
3 vare(r)
Nyhed
SleepingHeroHundmedKappe-20
399,00 DKK
Nyhed
SleepingHeroKaninmedKappe-20
399,00 DKK
Nyhed
SleepingHeroEnhjrningmedKappe-20
3 vare(r)

Sleeping Hero - Bæredygtigt og Plastikfri

Sleeping Hero fokuserer på, at beskytte vores børn mod plastik og hjælpe dem til mere bæredygtige produkter. Ideen opstod ved stifterne Trine og Tea, da de opdagede at alle de bamser, som deres børn sov med om natten, var produceret af polyester. Straks opstod ideen til at skabe et alternativ, der fokuserer på bæredygtighed og leverer de sødeste bamser, der er helt fri for plastik og designet i samarbejde med sundhedsplejersker, så de er helt ideelle til familiens yngste.

Kreativitet og helteeventyr

Med de sødeste designs og fine små heltekapper, er disse fine bamser helt perfekte til at tage med dit barn på eventyr. Bamserne kan sagtens både være en dejlig sovebamse men også en tro følgesvend i mange år fremover. Med de fine heltekapper er disse bamser klar til nye eventyr. Sammen med dit barn er de klar til at tage ud og udforske verden og måske i legen bekæmpe store monstre i haven. Alt er muligt og kun barnets fantasi vil sætte grænsen.

Den perfekte gave til de små

Mangler du den perfekte gave til dit barn eller måske til en kommende barnedåb eller venindes barsel? Med en Sleeping Hero bamse har du den ideelle gave, der vil skabe glæde i mange år fremover. De søde bamser er skabt til at glæde både børnene og deres forældre. Med skønne materialer, som er både sunde for barn og miljø får du en gave, der kan gives med god samvittighed. 
Og med et design, der er udviklet i samarbejde med sundhedsplejersker får du en bamse, der virkelig matcher barnets hænder i størrelse, så de er lette at holde ved og helt perfekte at gumle i. En gave, der vil glæde enhver familie.