Novoform

Novoform

Vi forhandler det spændende danske brand Novoform, som designer flotte og tidløse elementer til din indretning. Der er fokus på naturlige materialer - og især træ går igen i nogle af deres mest populære produkter. Enkle og stilrene produkter, som hurtigt og nemt kan indgå i den moderne nordiske indretning - og som du kan være glad for i rigtig mange år. Stift blandt andet bekendtskab med de fine serie af spurve, som hurtigt er blevet en favorit blandt både os og vore kunder.

1-36 af 45
Tilbud
Novoform Hang Hylde i Ask Sort 58 cm-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Novoform Hang Hylde i Eg natur 58 cm-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Novoform Hang Hylde i Røget Acacia 58 cm.-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Novoform Peggy Knage Eg Natur Large-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 89,00 DKK

Tilbud
Novoform Peggy Knage Sort Ask Large-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 89,00 DKK

Novoform Penguin Lille-20
249,00 DKK
Novoform Penguin Stor-20
299,00 DKK
Flere farver
Novoform Skagen Plaid-20
349,00 DKK
Tilbud
Novoform Snap Plakatramme Eg Natur Large-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
Novoform Snap Plakatramme Eg Natur Small-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

Tilbud
Novoform Snap Plakatramme Sort Eg Large-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
Novoform Snap Plakatramme Sort Eg Small-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

1-36 af 45

Hvem er Novoform?

Novoform holder til i det midtjyske og har med stifteren Kristian Jakobsen eksisteret siden 2011. Den skandinaviske DNA er ikke svær at få øje på i de fine produkter fra brandet og filosofien bag, bygger også på naturlige materialer og afdæmpede farver, som nemt kan benyttes i hverdagen. Gode gedigne designs som ikke behøves at skiftes ud hvert halve år, når nye kollektioner ser dagens lys. Novoform ønsker at designe produkter til den almindelige dansker, som de ønsker at have stående fremme og pynte i flere år.

Novoforms flotte produkter spænder bredt både indenfor vaser, lysestager, lågkrukker, rammer, tekstiler, figurer, lamper og hylder. Kombinationen af disse skaber et flot og tiltalende udvalg, som man får lyst til at kigge nærmere på.

De charmerende Novoform Spurve

De søde familie af spurve som tæller baby, mam og papa spurv i to farvevarianter, har taget markedet med storm. Træfigurer kan danskerne ikke få nok af og de charmerende spurve fra Novoform passer perfekt ind i de danske stuer. Sammensæt selv spurvene som du ønsker det. Skal hele familien stå hjemme på hylden -eller vil du hellere vil lave en kombination imellem de to varianter. Så er det bare med at vælge hvilken Novoform spurv der er din favorit!

Flere har forsøgt sig med træfigurer igennem tiden og der findes efterhånden en stor andel, af især fugle i træ, på markedet. Det skulle dog vise sig at der også er plads til serien fra Novoform. Især den sorte variant er blevet revet væk! Har du også forelsket dig i en Novoform spurv?

Praktiske hylder

Selvom en Novoform spurv er et helt unikt produkt til hjemmet, så betyder det ikke, at det er det eneste produkt vi sender med posten jævnligt. De tidløse Novoform hylder finder vi efterhånden også i en lang række danske hjem. Hylden der bærer navnet String findes i tre træsorter, som alle har hver deres individuelle udtryk. Hylden er moderne og simpel og derfor tiltalende for rigtig mange til deres indretning.

Det flotte stykker træ sættes op på væggen ved hjælp af medfølgende lædersnore, som giver et let og simpelt udtryk. Hæng din Novoform hylde i entréen til nøgler, vanter eller andre ting der hurtigt skal kunne findes i farten. Lav et helt system i din stue, hvor hylderne hænger i forlængelse af hinanden eller mere tilfældigt. Brug dem til pynteting eller bøger. Eller brug de æstetisk flotte hylder i kontoret, hvor de kan være både praktiske og dekorative på en og samme tid.

Hvilken Novoform hylde tiltaler dig?