Normann Copenhagen Lysestager

Normann Copenhagen Lysestager

Den letteste måde at skabe hygge og en rolig atmosfære i hjemmet er ved hjælp af stearinlys og lysestager. Normann Copenhagen står bag flere kendte serier indenfor lysestager. Normann lysestager er rigtig populære og kan findes i mange hjem. Normann Copenhagen lysestager bærer også præg af virksomhedens mission omkring at gøre noget enkelt til noget ekstraordinært, hvilket ses ved at de enkle lysestager findes i både neutrale og vilde farver. 

5 vare(r)
Tilbud
NormannCopenhagenFelysestageMrkebl-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 89,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenHeima4armetlysestageSort-20

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 346,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenHeimaFyrfadsstageSort-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 126,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenHeimalysestageSort-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 126,00 DKK

5 vare(r)

Norman lysestager i moderne design

Normann Copenhagen lysestager er meget moderne og enkle i deres design. Dette ses ved at Normann Copenhagen har taget udgangspunkt i noget enkelt såsom en de ældre kammerstager samt karlekammerstager. Hertil er Nocto stagen og Flag stagen udviklet som moderne svar herpå. Normann lysestager er lavet i mange farver som giver plads til at være anderledes og ikke blot vælge det sikre og neutrale. Hertil har brandet også designet den flotte Folk Bakke serie. Denne series fine lysestager har en bakke i bunden som man eventuelt kan sætte en mindre stage fra samme serie på eller bruge til opbevaring. Benyt Folk Bakke lysestagen på badeværelset til at skabe en hyggelig atmosfære og samtidig til opbevaring af smykker.

Copenhagen Norman lysestager Heima Blok Serien

Den flotte serie Heima er udført i sortmalet støbejern og er utrolig enkel i sit design. Enkelheden gør dog bestemt ikke den flotte Normann Copenhagen lysestage kedelig. Normann lysestagen findes i flere forskellige størrelser.

Hvert år kommer der et kalenderlys passende til Heima Blok lysestagen. Dette lys bliver designet fra år til år, og gør det muligt at have et enkelt kalenderlys samt en lysestage som kan bruges år efter år til dette formål som værende en kalenderstage. Dette betyder dog ikke at lysestagen ikke ellers kan bruges. Den enkle Heiman serie kan bruges året rundt også den flotte Heiman blok, tilsæt blot et almindeligt bloklys hvad enten farvet eller neutralt.