Nordic Function

Nordic Function

Nordic Function er enkle og stilfulde produkter, der hver især har flere funktioner. Produkterne er designet i Danmark og produceret i Europa og ofte Danmark. Træet til produkterne er PEFC-certificeret og der er derfor tænkt bæredygtighed ind i processerne. Add More bøjlestangen, Room4More hattehylden og 3Hooks er alle produkter, der ikke fylder meget i indretningen samtidig med at de har et rent, skandinavisk design. Fra Nordic Function finder du altså produkter til entreen, køkkenet, soveværelset og badeværelset. Og endda til rigtig gode priser.

24 vare(r)
Tilbud
NordicFunction2GrabKkkenrulleholderGr-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 295,00 DKK

Tilbud
NordicFunction2GrabKkkenrulleholderSort-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 295,00 DKK

Flere farver
Eg/Hvid
Pris fra: 399,00 DKK
Flere farver
NordicFunctionLoopItBjle3stk-20
24 vare(r)

Nordic Function - et spændende univers

Den spændende designvirksomhed er startet af Camilla Bernth - som tænker funktionalitet og enkelthed ind i alle hendes tiltalende produkter. Flere af produkterne er multifunktionelle og materialerne er i top - så levealderen er høj. Træet der er benyttet til produkterne, er PEFC certificeret og læderet er overskydende fra større læder produktioner - så intet går til spilde. Især den populære Nordic Function bøjlestang Add More er et fantastisk eksempel på et produkt der kan benyttes til flere formål, samtidigt med at det er enkelt, stilrent og af høj kvalitet.

Find også de stilrene Nordic Function knage i vores sortiment. Knagene fra det unikke danske brand har selvfølgelig flere funktioner - og så passer de fortrinligt ind i det moderne hjem. Et andet produkt der er værd at bide mærke i, er den flotte Nordic Function køkkenrulleholder. Køkkenrulleholderen findes i tre afdæmpede farver og den praktiske læderstrop i toppen gør den let at tage med sig. Et af de nyere og lidt mere våget produkter fra det lille brand er Hide Away hylden, som er helt fantastisk som senge- eller entre møbel. Det stilrene look og den gode mulighed for at have både noget ovenpå bordet og noget gemt væk i skuffen er uundværlig. Se hele udvalget hos os og følg løbende med, når der kommer nye smukke kreationer til.