Nordal Tekstiler

Nordal Tekstiler

Her på siden finder du et bredt udvalg af flotte puder med forskellige farver, mønstre og teksturer. Pift nemt sofaen eller stuen op med nogle nye puder i friske farver - mere skal der ofte ikke til og det er en billig måde at forny stuen på. Nordal laver også nogle skønne og lækre plaider, du kan hygge og varme dig under på sofaen eller terrassen om sommeren. Eller måske sengen skal have en make-over med et nyt sengetæppe af lækker velour. Se hele udvalget fra Nordal her på siden.
1-36 af 53
Tilbud
NordalKarmaTppe160x240cmSand-20

Pris: 2.069,00 DKK

Specialpris 1.799,00 DKK

Tilbud
NordalPudebetrkBroderiPerler48x48cmBlKarry-20

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
NordalPudebetrkBroderiPerler48x48cmGrnRosa-20

Pris: 479,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

1-36 af 53

Køb dit nye Nordal gulvtæppe hos os

Et Nordal gulvtæppe kan være med til at skabe nyt liv og hygge i indretningen. I sortimentet finder du et bredt udvalg af tæpper i forskellige farver, størrelser og materialer. Du finder bl.a. et Nordal tæppe af naturlige materialer såsom jute og hamp samt de mere traditionelle tæpper af uld og bomuld. Et tæppe er et forholdsvist billigt redskab til at forvandle et rum nemt og hurtigt på. Et Nordal gulvtæppe kan også bringe mere hygge og varme ind i indretningen, hvis du vælger et Nordal tæppe der har en lækker og blød kvalitet. Skab også forskellige zoner i et stort rum med et Nordal gulvtæppe. F.eks. en zone til sofaarrangementet, spisebordet eller læsekrogen. Gør køkkenet eller entréen mere indbydende med en flot løber. Uanset hvad, så finder du et stort udvalg af Nordal gulvtæpper hos DesignMe.

Skab hygge i sofaen med en Nordal pude

Gør sofaen til et mere indbydende sted at hygge sig og se en god film eller serie ved at tilføre nogle lækre og dekorative puder og plaider. En Nordal pude kan også være med til at skabe nyt liv i rummet. Find et stort udvalg af dekorative Nordal pudebetræk hos os, så du med et snuptag nemt kan forvandle sofaen. Du vælger selv om du vil tilkøbe pudefyld.

Hyg dig under en lækker Nordal Plaid

Er der noget bedre end at hygge sig under en varm og lækker plaid, når der er koldt og mørkt udenfor? Det mener vi ikke. Find din nye Nordal plaid hos os. Her finder du lækre og vamsede plaider, du kan hygge dig på sofaen med. Vi har også fine quiltede tæpper til de lange sommeraftener ude på terrassen.

Er det måske sengen, der trænger til en forvandling i stedet? Så finder du også dit nye Nordal sengetæppe her hos os. Her finder du bl.a. quiltede sengetæpper samt andre sengetæpper af eksklusiv kvalitet og look.