Nordal

Nordal

Nordal er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991. Siden da har virksomheden udviklet sig utrolig meget og er i dag blandt andet kendt for deres flotte vitrineskabe i mange forskellige designs. Hos DesignMe er vi i hvert fald helt vilde med dem, særligt på grund af deres looks og de gode priser. Derfor finder du et bredt udvalg af de flotteste vitrineskabe af jern eller træ, hvor der altid er et vitrineskab, der passer ind i et hvert hjem. Nordal er flot og personligt design til det moderne hjem. Søger du noget specifikt, så tøv ikke med at kontakte os.

1-36 af 191
Nordal Bali Reol Natur-20
4.989,00 DKK
Tilbud
Nordal Bambus Dørforhæng 90x200 cm Hvid-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Nordal Classic Vægskab 120x82 cm Sort/Hvid-20

Pris: 3.589,00 DKK

Specialpris 3.295,00 DKK

Nordal Club Lounge Stol Natur-20
3.389,00 DKK
Nordal Cosy Sengetæppe Karry-20
1.989,00 DKK
Tilbud
Nordal Cosy Sengetæppe Terracotta-20

Pris: 1.989,00 DKK

Specialpris 1.595,00 DKK

Tilbud
Nordal Downtown Spejl Rund Sort Jern-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 379,00 DKK

1-36 af 191

Nordal - Funktionalitet, kreativitet og personlighed

Nordal er en familiedrevet virksomhed, der blev etableret i 1991 af faren til de tre børn, der i dag driver virksomheden. Produkterne fra Nordal er til dem, der ønsker et hjem fyldt med personlighed og tør skille sig ud fra mængden. Mange af produkterne fra Nordal er håndlavede og der er derfor aldrig to produkter, der er ens. Dette gør hver enkelt ting helt unikt. Møblerne fra Nordal passer godt ind i de fleste hjem, da de står i fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil, man ofte ser i de danske hjem.

Nordal vitrineskab - ét møbel, mange flotte designs

Nordal er specielt kendt for deres mange vitrineskabe i utallige flotte designs og stilarter. Her hos DesignMe finder du et bredt udvalg af Nordal vitrineskabe. Vitrineskabe af jern, træ og glasfacader i forskellige looks. Søger du et vitrineskab i industrielt design, er de mange jern vitrineskabe det perfekte match. Det kan f.eks. være Groovy vitrineskabet, Downtown vitrineskabet eller Mondo vitrineskabet der er det perfekte vitrineskab for dig. Blandt de mange vitrineskabe finder du nemt et Nordal vitrineskab i den størrelse, der passer godt ind i dit hjem. Ønsker du et vitrineskab med et mere bohemeagtigt look, finder du også det her på siden. Her anbefaler vi det flotte skab i teaktræ med flettet rattan på sider og låger. Find det i natur og sort. Er du mere til det klassiske look, anbefaler vi Classic serien, som består af Nordal vitrineskabe med sorte rammer og indvendigt er de hvide.