New Works

New Works

New Works producerer flotte lamper, borde, stole og andet interiør til det moderne hjem. Hos DesignMe finder du f.eks. de populære lampeserier som Lantern serien, Karl-Johan serien og Kizu bordlamperne. Skulpturelle former og ærlige materialer er kendetegnet ved New Works. Især marmor går igen i mange produkter. Et tidløst og unikt materiale, hvor ikke to produkter er ens. Dyk også ned i Material serien, hvor du kan vælge lige den lampeskærm du ønsker. Hos DesignMe forhandler vi et bredt udvalg af New Works.
10 vare(r)
Tilbud
NewWorksAuraBordspejl-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 396,00 DKK

Tilbud
NewWorksAuraVgspejlLille-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 224,00 DKK

Tilbud
Flere farver
NewWorksKizuBordlampeLille-20
Pris fra:

Pris: 2.495,00 DKK

Specialpris 1.871,00 DKK

Tilbud
NewWorksKizuBordlampeStor-20
Pris fra:

Pris: 3.195,00 DKK

Specialpris 2.396,00 DKK

Tilbud
NewWorksLanternPendelMellem-20

Pris: 2.495,00 DKK

Specialpris 1.847,00 DKK

Tilbud
NewWorksLanternPendelStor-20

Pris: 2.995,00 DKK

Specialpris 2.217,00 DKK

Tilbud
Flere farver
NewWorksMaterialPendel-20
Pris fra:

Pris: 1.295,00 DKK

Specialpris 1.116,00 DKK

Tilbud
NewWorksPleatKande-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 560,00 DKK

Tilbud
NewWorksRipplyLysestage-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 518,00 DKK

10 vare(r)

New Works - Skulpturelle former og ærlige materialer

Siden New Works etablering i 2015, har virksomheden fokuseret på skulpturelle former og ærlige materialer. Et godt eksempel på dette, er Kizu bordlampen. Kizu bordlampen er sammensat af to skulpturelle former, hvor lampeskærmen balancerer på lampefoden. Lampefoden er lavet af marmor - et ærligt materiale, hvor der ikke er to stykker, der er ens.

New Works er specielt kendte for deres forskellige lampeserier. En populær New Works lampe er f.eks. ovennævnte Kizu bordlampe og Lantern serien - her især den æstetiske New Works Lantern pendel. Serier som Material serien og Karl-Johan serien er også begyndt at vinde indpas i de danske hjem. Enhver New Works pendel vil passe ind i det moderne hjem, hvor den vil være et skulpturelt element i indretningen og skabe blikfang på den flotte måde.

New Works kan godt lide at udfordre de moderne tilgange til design, især når det gælder sammensætning af materialer og former. De fører den skandinaviske designhistorie videre i deres håndværk og materialer. Dette er omdrejningspunktet, når internationale designere og kunstnere er med til at skabe et nyt produkt eller en ny serie for New Works. Designerne og kunstnerne skal have den samme kærlighed for skulpturelle former og ærlige materialer. Kærlighed til det modige og sensuelle, da det er i dette samspil man kan skabe noget smukt og æstetisk.

Find din nye New Works lampe hos DesignMe

Hos DesignMe er vi stolte af at forhandle New Works og deres flotte lamper, borde, stole og andet interiør. Vi har de fleste varer på lager, så du kan få dit drømmeprodukt i hænderne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til New Works lamperne eller nogle af de andre produkter, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig bedst muligt. Gå på udkig i det spændende udvalg fra New Works og bliv inspireret til dit nye drømmeobjekt.