Muuto Tæpper

Muuto Tæpper

I kender garanteret det danske brand Muuto og deres mange flotte klassikere. Muuto laver et bredt udvalg af interiør og møbler til både private og virksomheder i ind og udland. Hos os finder du blandt andet et flot udvalg af Muuto tæpper i flere størrelser, farver og modeller. De flotte og simple Ply tæpper giver ro og sammenhæng til et rum. Vælg lige netop den farve der tiltaler dig mest. Find også de populære Varjo tæpper i vores sortiment. Et stilrent tæppe i eksklusiv lamme uld.

2 vare(r)
Tilbud
Flere farver
Gul

Pris: 4.995,00 DKK

Specialpris 3.746,25 DKK

Tilbud
Flere farver
Mørkegrå

Pris: 1.695,00 DKK

Specialpris 1.271,25 DKK

2 vare(r)

Et fint udvalg af Muuto tæpper

Det der adskiller et Muuto gulvtæppe fra andre tæpper til gulvet er den udsøgte kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis med et tæppe fra det danske brand og ligesom alle andre produkter fra Muuto, kan du forvente det ypperste. Tæpperne fra Muuto er håndvævet i 100 % New Zealands lamme uld og du kan derfor regne med, at et Muuto tæppe er et der holder i adskillige år – hvis ikke hele livet.

Tæpper til gulvet går aldrig rigtig af mode, men især efter trægulv, laminat og lignende er blevet det fortrukne i vores huse, har de løse tæpper vundet stort frem. Mange holder af tæpper og benytter både et i køkken, spisestue, stue, soveværelse, entré og måske også børne- og gæsteværelse. Der bliver mikset og matchet både med materialer, former, mønstre og farver. Et tæppe er ikke blot et tæppe og danskerne bruger lang tid på, at finde de helt rette til deres hjem. Foruden at se godt ud skal det også være praktisk, nemt at rengøre og ikke mindst holdbart!

De flotte Ply tæpper

De smukke Ply Muuto gulvtæpper er designet af Margrethe Odgaard for det danske brand. Tæppet findes i tre størrelser og hele seks farvekombinationer. Du har derfor rig mulighed for, at finde lige netop det gulvtæppe der passer ind i dit hjem. Tæppet er som før nævnt, håndvævet i lamme uld. Muuto anbefaler at man vender tæppet hver 6 måned for den maksimale udnyttelse og holdbarhed.

Et tæppe giver en helt speciel varme til et rum og ligger man det f.eks. under ens sofaarrangement, trækker det møblerne sammen og skaber en helhed. Føles et rum i dit hjem lidt tomt, så er et tæppe et af de midler du kan ty til og hurtigt se resultater.

Et stilrent Varjo tæppe

Varjo tæppet fra Muuto er rigtig smukt og det er der heldigvis mange, der er enige med os i. Tæppet er designet af den danske tekstil designer Tina Ratzer. Tina står bag Studio Ratzer og er især kendt for sine geometriske former, balancerede farveskalaer og et twist eller en overraskende detalje, som fremhæver teknikker og det håndværk der bliver lagt i produkterne. Alt dette fornemmer man tydeligt i Ply tæppet, som både er simpelt og spændende på én og samme tid.

Du finder også Ply tæppet i flere farver og størrelser. Et smukt Muuto tæppe, som passer flot ind i manges hjem. Tæpperne har alle et simpelt stribet mønster og en farve der gradvist tager til eller fra - fra stribe til stribe. Vi håber I synes ligeså godt om dette smukke Muuto tæppe, som vi gør.