Muuto Sofaer

Muuto Sofaer

Muuto designer en lang række smukke produkter til hjemmet og indenfor den lidt større sektor, finder vi en række smukke sofaer. En god sofa gør sig bemærket på et flot og stilrent ydre, brugbare farver, god siddekomfort og en sublim kvalitet, som gør at sofaen holder i mange år. Alt dette og meget mere formår Muuto til fulde, og derfor kan du roligt kaste et blik på de flotte Muuto sofaer og lade dig friste.

13 vare(r)
13 vare(r)

Farvestrålende Muuto Sofaer

Selvom størstedelen af de flotte Muuto sofaer bærer mere neutrale farver, som grå i flere nuancer, så har brandet også valgt nogle mere karakterfulde farver, for dem der har mod på lidt mere kulør til hjemmet. En grå sofa er et sikkert valg og når man vælger at investerer i en god og holdbar sofa, så er der mange der netop vælger dette. Med en grå sofa kan man nemt tilføje lidt farvede puder, et anderledes sofabord eller et par karakterfulde plakater bagved den.

Men vi bliver mere og mere modige i vores boligindretning og derfor skal der også være plads til dem, der drømmer om en sofa med knald på farverne. Muuto har valgt at designe sofaer i farverne gul, rosa og mørkerød. Den sarte rosa farve er virkelig hot lige for tiden og der er mange der drømmer om, mere end bare malede vægge, puder og nips i denne interessante farve. Den smukke karrygule farve, går nok aldrig helt af mode. Man skal være modig, hvis man vælger en gul sofa. Men tør man at tage springet, så får man også en sofa der er helt unik og virkelig giver karakter og karisma til hjemmet! Den mørkerøde sofa er vovet, men måske det lidt mere afdæmpet valg, hvis man ønsker sig en farvestrålende sofa. Sofaen er smuk med nogle mørke pyntepuder i. Den ville også kunne være utrolig smuk, som en to’er ved siden af f.eks. en mørk sofa.

Den flotte Muuto Rest Sofa

Vi har her hos DesignMe valgt udelukkende af føre den smukke Muuto Rest Sofa i vores sortiment. Vi mener at denne sofa er ganske fantastisk på flere parametre og så drømmer vi selv om, at have den i vores stuer. Sofaen er designet af Andersen og Voll og fås både i en 2.- og 3. personers model. Sofaen findes i flere stoftyper og farver. Vælg mellem Hallingdal, Steelcut og Remix i flere grå nuancer, gul, rosa og mørkerød. De flotte Muuto sofaer står på et tidløst egetræsstel, som bestemt fuldender den pæne sofa. Sofaen er en rigtig flyder og let og elegant - på en og samme tid. Lige netop det de fleste danskere kigger efter, når der skal indkøbes ny sofa til stuen.

Siddekomforten er helt i højsædet og vi vil gerne love, at der kan nydes mange timer i den behagelige sofa, med gode film i fjernsynet og slik i skødet. Polstringen består af fjer og koldskum og den bevarer derfor sin form og udtryk og falder ikke sammen, som mange desværre oplever med sofaer efter en tid.