Muuto Dots

Muuto Dots

De smukke Muuto dots er nok det produkt, de fleste danskere kender brandet Muuto for. Knagerne som er runde dots, man sætter på væggen tilfældigt, på række eller i et mønster man holder af, er uden tvivl Muutos mest populære produkt. Vi er glade for at kunne præsentere jer, for alle de smukke dots knager her hos Designme. Vi tilbyder både de originale træknager i tre størrelser og adskillige farver, de spændende metal knager og gaveæskerne med fem flotte dots i blandet størrelser.

10 vare(r)
Tilbud
Flere farver
MuutoTheDotsKeramikMedium-20
Pris fra:

Pris: 295,00 DKK

Specialpris 219,00 DKK

Tilbud
Flere farver
MuutoTheDotsKeramikSmall-20

Pris: 245,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Flere farver
Hvid
215,00 DKK
Flere farver
Taupe
195,00 DKK
Flere farver
MUUTOTheDotsMetalAluminium-20
Pris fra: 149,00 DKK
Tilbud
Flere farver
MUUTOTheDotsMetalSortStl-20
Pris fra:

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Flere farver
MUUTOtheDotsMetalTaupe-20
Pris fra: 149,00 DKK
Flere farver
Off-White
159,00 DKK
Tilbud
Flere farver
Taupe
Pris fra:

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 116,00 DKK

10 vare(r)

Designeren bag Muuto Dots

Bag de populære Dots knager finder vi designeren Lars Tornøe, som har vundet adskillige priser for sine flotte designs igennem tiden. Hans designs er blevet fremvist på mange udstillinger verden over og The Doots fra Muuto, er altid en fast del af udstillingen. Lars Tornøe udvælger sine designs med omhu. Hvis han ikke føler en stor motivation ved et nyt design, bliver det ikke til virkelighed. Idéen til The Dots startede, da Lars Tornøe ville designe et mobil ophæng til sin niece. Mobilen skulle bestå af runde ufo’er af egetræ i forskellige størrelser. Idéen til Muuto the dots var født!

De smukke Muuto knager

Man ser de smukke dots Muuto knager allevegne – og det er der en grund til! Det tidløse design giver ubegrænset muligheder til ophæng i hele hjemmet. Foruden at være praktiske, så er knagerne også utrolig dekorative og de tiltaler mange. Man har gode muligheder for at gøre brugen af Muuto dots i sit eget hjem unik, da man kan kombinere de mange farver, flere materialer og størrelserne - i en uendelighed.

Mange danskere benytter de flotte knage i entreen og lader dem fylde en hel væg. Dette er der en praktisk foranstaltning i, så man har plads til mange gæster, er en stor børnefamilie eller blot har meget overtøj. Men når knagerne ikke er i brug til overtøj, halstørklæder, hatte eller lignende, så er de smukke knager også et helt kunstværk i sig selv. Dots knagerne kan også nemt benyttes i køkkenet, soveværelset, børneværelset – eller hvor du måtte ønske at dekorer med de fine knager.

De originale dots knager er udformet i egetræ. Designet er simpelt og for at spare penge på produktionen, er knagen, som består at to dele, limet sammen. Først efter delene er limet sammen bliver knagen formet i den runde bløde dot, som vi kender så godt. Alle knage er fremstillet i træ af høj kvalitet og du får dermed en smuk knag, der bevarer sit udseende i mange år fremadrettet.

Muuto the dots metal knager

De originale Muuto Dots blev populære på kort tid og derfor skulle der heller ikke gå længe, før en ny variant så dagens lys. Er træ knager ikke lige det look du går efter, så er de smukke metal knager fra Muuto måske en mulighed. Metal knagerne findes i farverne sort, aluminium og messing. Knagerne findes i tre størrelser ligesom Muuto the dots i træ.

Selvom knagerne i metal er identiske i formen, som dem i træ, så giver de et helt andet udtryk. Man kan stadigvæk blande sine Muuto knager hvis man ønsker, men metal knagerne er også flotte for sig selv. Hæng f.eks. to af de store knage i messing på badeværelset til håndklæder eller badekåber og skab et eksklusivt look. Knagerne kan også benyttes til halskæder f.eks. ved sminkebordet. På den måde kommer de virkelig til deres fulde ret.

Muuto dots sæt med 5 stk.

Vi forhandler de flotte Muuto knager i gavesæt med 5 stk. Vælg mellem sort og eg og modtag en flot æske med 1 stor, 1 medium og 3 små dots. Æsken er nem at forære i en gave til en man holder af, eller du kan købe den til dig selv og dekorer en væg i hjemmet i et ensartede og roligt udtryk. Et sæt med Muuto dots er en god begyndelse til din samling af Muuto knager. Dan et overblik og find ud af, om du har brug for flere knage hen af vejen. Og hvilke farver og størrelser disse bør være i.

Vi garanterer at du ikke vil fortryde købet af de flotte Muuto dots ét sekund. Når de flotte knager først er tilføjet til indretningen, så vil du slet ikke kunne undvære dem igen!