Muuto Borde

Muuto Borde

Muuto står bag en række flotte møbler til forskellige formål i hjemmet. Her vil vi præsentere jer for de flotte Muuto borde, som vi har valgt at forhandle. Borde kommer i mange størrelser, former og farve – og kan benyttes til meget forskelligt i hjemmet. De fine Around borde benyttes primært til sofa- og sideborde på grund af deres lave højde og brugbare runde form. Bordet findes i flere størrelser og kan derfor fint kombineres, hvis pladsen ved sofaen er til det.

Flotte Muuto borde

Muuto står bag en række flotte møbler til hjemmet, som blandt andet tæller stole, reoler og borde. Vi forhandler de populære Around Muuto sofaborde i flere fine farvenuancer og to forskellige størrelser. Sofabordene kan benyttes sammen eller hver for sig og fungerer flot både foran og ved siden af din sofa. Around sofabordet e designet af Thomas Bentzen og er nok et af de Muuto borde, de fleste har stiftet bekendtskab med – enten på messer, hjemme hos venner og bekendte, online på en webshop, på en blog eller i et boligmagasin. Det er nemlig et bord, man slet ikke kan undgå, hvis man interesserer sig lidt for boligindretning.

Muuto sofabordet Around har det moderne tidløst udtryk, som passer ind i mange danske hjem og så er det, ligesom de mange andre produkter fra Muuto, fremstillet i de bedste materialer og holder sig derfor flotte i mange år fremadrettet. Formen på det lille bord, gør det både funktionelt og elegant på én og samme tid. Et Muuto bord som fungerer flot både alene og sammen i klynger af to, tre eller mere. Sammensæt de flotte Muuto sofaborde med en af de fine sofaer fra samme brand, et flot tæppe og nogle stilfulde pendler skab et flot stue miljø, som også er praktisk og derfor fungerer i den travle hverdag.