Muubs Vitrineskabe

Muubs Vitrineskabe

De skønne og super flotte Muubs vitrineskabene og jernskabene har et helt unikt og råt udseende og fås i mange størrelser og designs. Muubs jernskabene er en god måde at indføre lidt maskulint i din boligindretning. Det store Muubs vitrineskab med glas i siderne og glaslåger er et rummeligt og funktionelt skab, og perfekt til opbevaring af et flot spisestel, smukke glas og pyntegenstande eller som et eksklusive tøjskab i soveværelset. Muubs barskabet på hjul er et rigtig herremøbel og must have

9 vare(r)
Muubs Boston Højskab Sort Jern-20
12.995,00 DKK
Tilbud
Muubs Boston Skænk-20

Pris: 10.999,00 DKK

Specialpris 8.995,00 DKK

Nyhed
Muubs Boston Vitrineskab-20
10.999,00 DKK
Tilbud
Muubs Bronx Barskab Sort Jern-20

Pris: 6.995,00 DKK

Specialpris 5.595,00 DKK

Tilbud
Muubs Iron Kommode m. Skuffer Mørk Jern-20

Pris: 1.199,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Muubs Wing Skænk Røget Eg-20
16.999,00 DKK
9 vare(r)

Rustikke og unikke Jernskabe fra Muubs

De rustikke jernskabe fra Muubs er smukke at se en god måde at indføre lidt maskulinitet til den minimalistiske og stilrene boligindretning. Muubs jernskabene fås i flere forskellige størrelser og modeller og farven på skabene kan variere fra lys antracitgrå til næsten sort. De flotte Muubs jernskabe har alle et industrielt look og et råt udtryk, der bidrager med en maskulin signatur, som går godt i spænd med Muubs øvrige sortiment af boliginteriør. Det store Muubs vitrineskab med glas i siderne og to store glaslåger, egner sig super god som skab til pyntegenstande eller et flot spisestel i stuen eller som et iøjnefaldende og eksklusivt tøjskab i soveværelset. Det at jernskabet er forsynet med glas i siderne, bidrager til et mere let og luftigt udtryk trods det ellers ret maskuline design. 

Muubs Vitrineskabet med glas, både i siderne og i lågerne, fås også i en høj model med kun en enkelt låge, samt som et lille lav skab som kan fungere som et sengebord eller som sidebord ved sofaen. 
Muubs har også designet et jernskab med gitterlåger, som er med til at kamuflere skabets indhold og skabe et et endnu mere råt udtryk. 

Muubs barskabet i jern med hjul, er designet med en glaslåge i den ene side af skabet og en gitterlåge i den anden side, hvilket giver barskabet et endnu mere råt og maskulint udtryk, som passer helt perfekt til skabets formål, nemlig at være et rigtig herremøbel. 
Uanset om du bor i en lille lejlighed eller et stort hus, så er der helt sikkert et Muubs jernskab der kan passe perfekt netop til dit rum og anvendelse. 

Det at farven på Muube jernskabene varierer fra skab til skab, ligesom farven kan chancere i lyset, er med til at gøre hvert enkelt Muubs skab til noget helt unikt. Den rå og maskuline overflade og de flotte detaljer gør Muubs jernskabet til majestætisk design statement til din bolig.