Muubs Tallerkener

Muubs Tallerkener

Køb tallerkener og smørrebrætter fra Muubs til den rustikke borddækning her hos os. Du finder forskellige tallerkener i mange forskellige designs. Her finder du bl.a. rustikke trætallerkener, tallerkener af terracotta og keramik tallerkener til det moderne hjem. Find også de solide Valley tallerkener af sten hos os. Sæt et personligt præg på borddækningen med tallerkener fra Muubs. Rustikke tallerkener med personlighed og sjæl er noget dine gæster vil huske. Se hele sortimentet her. Vi sørger for tryg og hurtig levering og ikke mindst god service.
20 vare(r)
MuubsDropTallerken-20
199,00 DKK
Tilbud
MuubsMameDesserttallerkenSand-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 119,20 DKK

Tilbud
MuubsMarlinTallerken26cm-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 119,20 DKK

Tilbud
MuubsMarlinTallerken32cm-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
MuubsTallerkenteaktr18cm-20

Pris: 139,00 DKK

Specialpris 110,00 DKK

Tilbud
MuubsTallerkenteaktr22cm-20

Pris: 179,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Tilbud
MuubsTallerkenteaktr26cm-20

Pris: 239,00 DKK

Specialpris 189,00 DKK

Tilbud
MuubsTallerkenteaktr37cm-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 639,00 DKK

20 vare(r)

Find din nye Muubs tallerken til den rustikke borddækning hos DesignMe

En Muubs tallerken er med til at sætte prikken over i’et på den rustikke borddækning. I sortimentet finder du nemlig et hav af fine trætallerkener, tallerkener af terracotta, keramik og sten. Her er der ikke noget der hedder hvidt, finpudset porcelæn til det klassiske middagsbord. I stedet kan du dække dit eget personlige middagsbord, hvor der er fokus på organiske former, farver og teksturer.

En Muubs trætallerken er f.eks. perfekt til frokostbordet eller til servering af små retter. Du finder de fine Muubs trætallerkener i mange forskellige størrelser og varianter. Der er også et bæredygtigt aspekt ved de fine teaktræstallerkener, da de er lavet af genanvendt teaktræ.
Ønsker du et mørkere udtryk, så skal du kigge på Marlin serien, hvor tallerkenerne er lavet af akacietræ.

Til det udendørs køkken eller mad lavet på bål, finder du Hazel serien, der er perfekt til netop dette. Serien er nemlig varmeresistent og kan derfor også sagtens bruges over gaskomfur. Serien får sin unikke udseende fra produktionen. De forskellige produkter brændes over bål og derfor får hver skål en helt unik overflade. Ikke to produkter er ens.

Er du mere til keramik, der er lidt mere praktisk end træ, fordi det kan gå i opvaskemaskinen, så er en Muubs tallerken fra Mame eller Ceto serien noget for dig. I Ceto serien finder du en desserttallerken og en middagstallerken i to forskellige farver. Farver der er nemme at sammensætte med andet keramik service og som passer perfekt ind i det moderne hjem. I Mame serien finder du tallerkener med organiske former samt i to flotte farver.

En Muubs tallerken kan altså lidt af hvert og passer ind i flere slags hjem. Om du er til flot keramik og organiske former eller det mere rustikke design i træ eller terracotta. Find din nye Muubs tallerken online hos DesignMe. Vi leverer trygt og hurtigt.