Muubs Skærebrætter

Muubs Skærebrætter

I denne kategori finder du vores udvalg af de lækre skærebrætter fra Muubs. Et Muubs skærebræt har, ligesom det resterende sortiment fra Muubs, et nordisk og rustikt udtryk. Muubs står bag en del forskellige skærebrætter, der hver i sær kan tjene forskellige formål, hvad enten brættet skal bruges til dets egentlige formål, eller om det skal bruges til servering og anretning. Gå på opdagelse i denne kategori af de flotte og rustikke skærebrætter og udvælg dit yndlings Muubs skærebræt.

11 vare(r)
Tilbud
MuubsMarlinSkrebrt-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 359,00 DKK

Tilbud
MuubsOrganicSkrebrtStor-20

Pris: 659,00 DKK

Specialpris 459,00 DKK

Tilbud
MuubsStanSkrebrtiTeaktrPkm2stk-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

MuubsYamiBrdbrt-20
499,00 DKK
MuubsYamiBrdbrtLang-20
399,00 DKK
MuubsYamiSmrrebrt-20
199,00 DKK
11 vare(r)

Unikke skærebrætter skabt i naturmaterialer

Hver Muubs skærebræt har hvert sit unikke udtryk. Skærebrætterne er fremstillet i naturlige materialer, der har hver sine organiske former, og derfor er ingen skærebrætter ens. Muubs står bag designet på et hav af skønne og ikke mindst flotte brætter, som har et væld af fantastiske anvendelsesmuligheder; brug dem til deres oprindelige formål, når der skal snittes grøntsager, eller imponer dine gæster med lækre og ikke mindst smukke anretninger på de udtryksfulde brætter.

Et Muubs skærebræt er, ligesom de resterende produkter fra brandet, skabt ud fra nordiske designtraditioner, hvilket kommer til udtryk i det naturlige og rustikke udtryk. Skærebrættet vil med garanti stå i flot kontrast til det stilrene og moderne køkken. Grundet brættets flotte design, behøver det ikke blot at blive gemt væk i et skab eller en skuffe, men vil med garanti tilføre et lækkert finish til den moderne køkken indretning ved at stå fremme.

Da skærebrætterne er fremstillet i naturmaterialer, bør man være opmærksom på, at farve og struktur vil variere fra bræt til bræt, og der er en mulighed for, at der kan forekomme revner og sprækker med tiden. For at sikre, at dit Muubs skærebræt vil blive ved med at være pænt i lang tid, kan man vedligeholde det ved at smøre det ind i madolie. Brættet skal rengøres i varmt vand med en smule rengøringsmiddel. Du bør være opmærksom på, at brættet ikke tåler opvaskemaskine.