Muubs Reoler

Muubs Reoler

Se de mange flotte og rustikke Muubs reoler her på siden. Muubs er kendt for at lave møbler i rustikke designs - ofte af jern og med flotte detaljer. Dette gælder også de mange reoler fra brandet. Her på siden finder du f.eks. Decor, Denver og Quill serien samt mange andre fine reoler. Fælles for dem alle, er deres dekorative udseende og praktiske funktioner. Sammensæt f.eks. dit eget reolsystem med Blocks serien, der findes i natur og røget version. Vi sørger til gengæld for tryg levering og god service.
6 vare(r)
Tilbud
MuubsBronxTjstativ-20

Pris: 4.495,00 DKK

Specialpris 3.596,00 DKK

Tilbud
MuubsDenverReol-20

Pris: 6.995,00 DKK

Specialpris 5.177,00 DKK

Tilbud
MuubsDenverReolHighSort-20

Pris: 7.995,00 DKK

Specialpris 5.917,00 DKK

Tilbud
MuubsHitchKonsolbord-20

Pris: 4.695,00 DKK

Specialpris 3.475,00 DKK

Nyhed
Tilbud
MuubsNevadaReolSort-20

Pris: 4.999,00 DKK

Specialpris 3.999,20 DKK

Tilbud
MuubsQuillKonsolbordSmallSort-20

Pris: 2.499,00 DKK

Specialpris 1.999,00 DKK

6 vare(r)

Dekorativ opbevaring med en Muubs reol

Med en Muubs reol får du dekorativ og praktisk opbevaring til dine bøger, service, vaser, nips og meget mere! De fine og rustikke Muubs reoler kommer i mange forskellige varianter og spændende designs.
Byg og sammensæt dit eget reolsystem med Blocks serien. Serien består af to slags firkantede bokse i olieret eg og røget eg. Boksene hænges op på væggen i det mønster du ønsker. Her er der rig mulighed for at være kreativ og få personlighed frem i indretningen.

Med en Muubs reol får du et møbel der skiller sig ud. Se f.eks. de dekorative Decor reoler i to varianter - en høj og en lav variant. Reolerne har et fint gitter, der kan skydes fra side til side og er desuden udstyret med flotte messing fødder.

Med Denver reolen får du også et dekorativt møbel med fine detaljer. Reolen er opdelt i flere niveauer og rum samt gitre på bagsiden og på den ene hylde. Gitteret på den ene hylde fungerer perfekt som magasinholder. Magasinerne ligges delt over hvert gitter, hvilket tilfører et dekorativt element til møblet. Denver reolen findes også i en høj version.

Quill reolen fra Muubs ses ofte i de fysiske butikker, hvor den fungerer perfekt som udstillingsmøbel. På Muubs reolen er der masser af plads og god højde mellem hver hylde. Passer også flot ind i den store stue med råt service, vaser og andre ting der på. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Muubs reoler er anderledes og fortjener at få opmærksomhed.

I denne kategori finder du også Hitch konsolbordet, som er perfekt i entreen eller gangen. Konsolbordet har hylder, der er belagt med flot og antikt messing finish. Dette giver et flot blikfang i indretningen og gør, at konsolbordet skiller sig ud fra mængden. Konsolbordet har desuden hylder i forskellige niveauer, som også giver mulighed for mere praktisk opbevaring i højden.

Se de flotte og rå Muubs reoler hos DesignMe.