Muubs Lamper

Muubs Lamper

Find din favorit Muubs lampe her. Denne kategori består af designs som er flotte, rustikke og unikke. Muubs er især kendt for deres Fishtrap lamper, der ligner de traditionelle fiskefælder, man bruger til at fange fisk med i Indonesien. Lampen et vigtigt element i indretningen af et rum, da det ofte er lampen der er blikfang når man træder ind i et nyt rum. De fleste Muubs lamper er designet sådan at de skaber et mønster af lys på væggene og loftet. Dette giver en behagelig og hyggelig stemning samt et godt og dejligt lys til hele rummet.

8 vare(r)
Tilbud
MuubsFishtrapLampeNaturLarge-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 695,00 DKK

Tilbud
MuubsFishtrapLampeNaturMedium-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 595,00 DKK

Tilbud
MuubsFishtrapLampeNaturSmall-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 449,00 DKK

Tilbud
MuubsFishtrapLampeSortLarge-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 695,00 DKK

Tilbud
MuubsFishtrapLampeSortMedium-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 595,00 DKK

Tilbud
MuubsFishtrapLampeSortSmall-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 419,00 DKK

Tilbud
MuubsFlashLampeSort-20

Pris: 329,00 DKK

Specialpris 246,00 DKK

Tilbud
MuubsLampeBubblePendel-20

Pris: 1.999,00 DKK

Specialpris 1.480,00 DKK

8 vare(r)

Muubs Fishtrap Lampe

Muubs har designet Fishtrap lampen og er fremstillet i bambus. Designet er inspireret fra de ikoniske fiskefælder, som har været anvendt gennem mange generationer. Lampen findes i farverne sort og natur, herudover findes lamperne i tre forskellige størrelser. De smukke Fishtrap lamper skaber et fantastisk lysspil på de omgivende vægge og loftet. Muubs lampen Fishtrap er derfor utrolig flotte over spisebordet hvorved de kaster dette lys spil ud i rummet. Sammensæt gerne flere forskellige størrelser og skab et smukt udtryk, som både er smukt med og uden lys. Herudover gør Fishtrap lampen det godt i et hjørne, hvor lysmønstret på væg og loft virkelig kommer til sin ret.

Muubs Lampe - Flash

Den smarte Flash lampe fra Muubs kan købes separat fra den tilhørende hylde. Den lille fine lampe er meget minimalistisk og passer stort set ind i alle moderne hjem. Lampefatningen er magnetisk og kan derfor hænge fast ved hylden, som er af jern. Den enkle hylde gør med sine tre sider at lampen både kan sidde ud fra, stå på og hænge nedenunder hylden. Dette giver muligheder for forandring, samt at indstille lyset efter behov. Den fine Muubs lampe kan også hænge separat fra den enkle jernhylde, hvortil skal man blot montere en lille magnet på væggen. Dette skaber en enkelhed ved at det blot er fatningen som lampen hænger i. Benyt også den enkle Flash lampe andre steder end i soveværelset, hertil i entreen eller i stuen.