Muubs Krukker

Muubs Krukker

Brandet Muubs er kendt for sine ret rustikke designs, her er krukkerne ingen undtagelse. De er meget rå, har kant og er i øjenfaldende med deres unikke udtryk. Krukkerne er håndlavede, hvilket gør at de næsten alle har forskellige flotte udtryk. Muubs krukker findes i stort set alle størrelser, der er lige fra dekorative mindre krukker til helt store flotte gulvkrukker. Muubs har med sine krukker skabt kunstneriske produkter. Her på siden finder du krukkerne Luna, Noa og Echo. Vi håber du er lige så vild med krukkerne som os! Kig med og lad dig inspirere.

2 vare(r)
Tilbud
MuubsLunaKrukke18Sort-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 395,00 DKK

Tilbud
MuubsLunaKrukke26Sort-20

Pris: 899,00 DKK

Specialpris 539,00 DKK

2 vare(r)

Hvorfor vælge en Muubs krukke?

Med en Muubs krukke vil du give din indretning et friskt pust. Krukkerne har et råt look, og de tilfører virkelig indretningen kant og personlighed. En krukke fra Muubs er noget man ligger mærke til. De viser forskellige udtryk fra rum til rum, og i forhold til hvilken sammensætning de står i kontrast til. Muubs krukkerne kan sagtens stå alene og behøver ikke at indeholde noget - fordi de er dekorative i sig selv. Dog kan man vælge at style kukkerne. Hvis man ønsker at style sin Muubs krukke, kan man eventuelt benytte sig af tørrede blomster eller grene. Disse grene kan både være med blade, nye skud eller helt rå. Dette vil give krukken et helt andet udtryk, som man kan ændre ligeså mange gange som ønsket, samt man kan forsøge sig frem efter årstid, humør osv.

Store flotte krukker fra Muubs

En stor Muubs gulv krukke er iøjnefaldende og har et maskulint udtryk! Men selvom den er stor, har et råt look og har karakter, så er den også elegant på en og samme tid. Gulvkrukkerne fra Muubs har så meget karakter og unikt udtryk at den sagtens kan stå alene. For selve gulvkrukken er et kunstværk i sig selv.

Med gulvkrukkernes størrelse vil man lægge mere mærke til de forskellige kontraster som de håndlavede krukker besidder. De forskellige kontraster gør at krukken ser forskellig ud fra stort set alle vinkler, hvilket også er med til at gøre Muubs krukkerne så enestående, som de er.