Muubs Bænke & Taburetter

Muubs Bænke & Taburetter

Søger du en flot bænk eller taburet til entreen, til stuen, køkkenet eller terrassen, så se vores store udvalg af skønne bænke og taburetter fra Muubs. En Muubs bænk i entreen kan være praktisk som pitstop, når der skal snøres sko, eller som underlag og base for en hyggelig indretning med puder, plaider og stearinlys. Muubs taburetter er alle unikke og inspireret af den Nordiske stil og kan anvendes til alt lige fra en ekstra siddeplads til en planteopsats.

20 vare(r)
20 vare(r)

Muubs bænke i teaktræ og fiberbeton

Hos Designme finder du et stort udvalg af flotte, unikke og rustikke bænke fra Muubs design. En bænk i køkkenet kan indbyde til hyggelige samtaler og nærvær og kan være en praktisk løsning i det lille køkken hvor der ikke er så meget siddeplads. Muubs bænke findes i mange forskellige størrelser og designs, lige fra den simple og stilrene One bænk i teaktræ, den skulpturelle og iøjnefaldende Muubs teaktræsbænk Sculpture og de mere rustikke bænke som Drift og History.
De skønne Muubs bænke i teaktræ fås i mange forskellige størrelser. I entreen kan en bænk fungere som en praktisk lille siddeplads når skoene skal snøres, men det er efterhånden også blevet mere og mere almindeligt, at benytte de smukke bænke som underlag for andre dekorative elementer i hjemmet, så som puder, plaider, lysestager og vaser og måske et lille lammeskind. 
En bænk i fiberbeton kan være praktisk til terrassen, hvorimod en Muubs bænk i teaktræ kan bidrage med et varmt udtryk til boligindretningen.

Muubs taburetter og skamler i nordisk stil

Muubs har designet en del forskellige taburetter og skamler i Nordisk stil, som hver især har deres helt egne stærke og lidt rå karakteristika og personlighed. 
En flot taburet i hjemmet kan have et utal af anvendelsesmuligheder, lige fra en praktisk ekstra siddepkads, til et smukt design objekt i hjemmet. I entreen kan en taburet være skøn, når familien skal i skoene, og ligeledes på badeværelset når benene skal barberes. Er pladsen trang og er det svært at få plads til ekstra stole i tilfælde af gæster, kan de smukke Muubs Memphis foldetaburetter med sæde i kernelæder være en løsning. Taburetterne har en fin siddekomfort og fylder nærmest ingenting når de foldes sammen og ikke er i brug.
Muubs Drift taburetten eller shogun taburetten er super flotte og perfekte både som siddeplads men kan også bare bruges som en smuk opsats til en grøn plante i stuen.

Uanset hvad dit behov er, så har Muubs en række skønne bænke og taburetter i deres sortiment som helt sikkert vil kunne pynte og vække opsigt i dit hjem