MUUBS

MUUBS

Muubs design er kendetegnet ved rustikke og unikke produkter til din boligindretning og primært i genbrugstræ, teaktræ, sæbesten og læder. Sortimentet byder på såvel møbler som brugskunst, så som lysestager, æsker og pyntegenstande, køkkenting i teaktræ i form af tallerkener, skærebrætter, tapas fade, skåle og køkkenrulleholder, salt og peber sæt m.v. i teak. Stub drikkeglas, vinglas og vandkaraffel i genbrugsglas samt boligtekstiler i form af puder, plaider, sengetæpper, håndklæder.

1-36 af 372
Tilbud
MUUBS Make-up hylde m. spejl-20

Pris: 1.899,00 DKK

Specialpris 1.099,00 DKK

Tilbud
MUUBS Bogkasse Teak Small-20

Pris: 1.599,00 DKK

Specialpris 999,00 DKK

Tilbud
Muubs Lysestage i grøn marmor Cille-20

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 79,00 DKK

Muubs Livorno Havestol-20
1.495,00 DKK
Tilbud
Muubs Comfort Pude Hvid 40x40 cm.-20

Pris: 275,00 DKK

Specialpris 165,00 DKK

Nyhed
Muubs Ceto Kop – Sort-20
99,00 DKK
Nyhed
Muubs Ceto Kop – Sand-20
99,00 DKK
Nyhed
 Muubs Ceto Dip Skål – Sort-20
Nyhed
Muubs Ceto Dip Skål – Sand-20
Nyhed
Muubs Ceto Dip Skål – Mustard-20
Nyhed
Muubs Ceto Morgenmads Skål – Sort-20
Nyhed
Muubs Ceto Morgenmads Skål – Sand-20
Nyhed
Muubs Ceto Serverings Skål – Sort-20
Nyhed
Muubs Ceto Salat Skål – Sort-20
Nyhed
Muubs Ceto Salat Skål – Sand-20
Tilbud
Muubs Comfort Pude Grå 40x40 cm.-20

Pris: 275,00 DKK

Specialpris 165,00 DKK

Tilbud
Muubs Stage House Concrete Sarina-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
Muubs Stage House Concrete Sarah-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
MUUBS Lysestage Diamant Medium-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

Tilbud
MUUBS Lysestage Diamant Large-20

Pris: 229,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
Muubs TWIG lysestage Sæt 2 stk.-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Muubs TWIG lysestager Sort Sæt med 2 stk.-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
Muubs lysestage Laura 55 cm.-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

Tilbud
MUUBS Beton lysestage Viggo-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Tilbud
MUUBS Glas Vase Blå-20

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 59,00 DKK

Tilbud
Muubs Vase Metallic Scratch 38 cm-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

Tilbud
Muubs Vase Mila-20

Pris: 179,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

Tilbud
Muubs Vase Nora Antracit-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Tilbud
Muubs Vase Ohio Antracit-20

Pris: 179,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

1-36 af 372

Muubs - Møbler og boliginteriør i rå materialer

Muubs er et dansk designfirma med hovedsæde i Herning, og med fokus på rustikke og unikke møbler og interiør til hjemmet.
Mange ad de skønne produkter i Muubs sortiment bliver produceret på Bali. Med inspiration i de naturlige råvarer Indonesien byder på, har Muubs skabt en spændende kollektion af danske design produkter. Muubs har specialiseret sig i at designe møbler og her særligt borde og andet interiør i rå materialer så som teaktræ, genbrugstræ, læder, ler og strå m.v. 
Alle produkter fra Muubs er kendetegnet ved et råt og unikt urbant look, som en flot kontrast til den stringente og minimalistiske stil som man finder i mange moderne hjem. 
Muubs lækre produkter passer ind i de fleste boligindretninger som en varm og unik hilsen fra naturen. Muubs er råt og lækkert dansk design som du ikke finder magen til andre steder.
Sortimentet består i dag af alt lige fra større møbler til små pyntegenstande. 

Muubs - Rustikke og unikke borde og stole

På møbelsiden har Muubs rustikke og unikke spiseborde i materialer som teaktræ og fiberbeton, sofaborde, cafe borde, stole, taburetter, foldetaburetter med kernelæder m.v.  Rockefeller spisebordet i formstøbt fiberbeton fås i forskellige længder. Er du til et mere let udtryk er Cross spisebordet et godt alternativ. Muubs tilbyder også et væld af smukke spisestuestole, stabelstole, som passer god til det unikke look. Stolene Opal Iroco og Opal wox er begge utrolig stilfulde designstole med fantastisk siddekomfort, og som smukt kombinerer det formstøbte plast og træ. Stolene flora, mambo og cool chair er helt unikke og flotte stabelstole som kan anvendes såvel udendørs som indendørs. Bænken i fiberbeton ved navn Brooklyn er ligeledes perfelt både som bænk i entreen eller som bænk på terrassen. Mangler du et unikt sofabord eller et pyntebord kan vi anbefale et kig på sofabordene Wild, Cubic, Root og Willow Alu. 

Muubs - Jernskabe 

Muubs kom for nogle år siden med deres første jernskab og man kan vist roligt sige at de samte 100% plet i forhold til trend. Skabet fik en yderst kærlig modtagelse og var mere eller mindre udsolgt fra dag et. Den store efterspørgsel har gjort at Muubs stille og roligt har udviddet deres sortiment af jernskabe, så de idag repræsenterer en hel serie af jernsjabe lige fra det lille skab til ved siden af sengen, til barskeb og store vitrineskabe. Ved at vælge et af de skønne Muubs jernskabe, kan du tilføre din boligindretning et råt og maskulint look, der bryder med de hvide vægge og glatte flader der er i mange moderne hjem.

Muubs - Unika pyntegenstande til hjemmet

Noget af det helt specielle ved Muubs design er at størsteparten af deres produkter er håndlavede samt fremstillet i genbrugstræ. Dette betyder overordnet set at podukterne alle er små unika, med små afvigelser fra hinanden. Det gælder alt lige fra den lille lysestage og vase til det store fad eller skærebræt. 
Af mindre ting til hjemmet fra Muubs kan nævnes de flotte og rustikke fade og skåle i teaktræ, lysestager, vaser, æsker og kurve til opbevaring. Særligt kurvene Muubs New med hank i fletter vandhyacint er utrolig flotte både til opbevaring eller som blomsterskjuler. High vasketøjskurve og dacar tønden i sort gummi er perfekte til at opbevare dit vasketøj med stil i det moderne hjem. 

Muubs - Smukke tekstiler til hjemmet 

Som noget nyt har Muubs også kastet sin kærlighed over produktion af skønne puder, plaider, sengetæpper, håndklæder, vævede bademåtter, viskestykker, mundservietter og forklæder i gode materialer og med respekt for den ånd der ligger i det lidt rå design som Muubs er så kendt for. Serien Comfort, hvor der både fås håndklæder, puder og sengetæper er i organic bomuld, viskestykker og forklæde i hør og tæppet til badeværelset kraftig vævet bomuld. Alle de smukke Muubs tekstiler går godt i spænd med de øvrige produkter i sortimentet og er med til at sætte prikken over iet.

Muubs - Tæpper der tør skille sig ud

Muubs har de senere år også udviddet deres sortiment med skønne gulvtæpper i blandt andet flettet læder og jute. Nogle af Muubs tæpperne er opkaldt efter deres mønster og farver og hedder f.eks desert, wave, samt et helt sort gulvtæppe. Fælles for alle deres tæpper er, at de er håndvævede og unikke og som det øvrige sortiment bidrager med et råt look til den moderne boligindretning.

Muubs - Køkkenudstyr i teaktræ, ler og mundblæst glas

Muubs er også blevet kendte på deres lækre serie af køkkenudstyr i teaktræ, ler og mundblæst glas. Serien består bl.a. af deres smukke og unikke tallerkener i teaktræ, som fås i flere forskellige størrelser samt som skåle. De håndlavet Hazel terracotta tallerken og skåle i brændt lertøj og den smukke stub glasserie med vandglas, vinglas og vandkaraffel. Med de skønne Muubs tallerknerne i teaktræ og alle de øvrige lækre disigns, kan du lave en personlig og helt unik borddækning. Når der skal tilbrerede mad i køkkenet eller laves en flot servering er muubs også på sin plade. Sortimentet byder på et væld af skønne skærebrætter i tesktræ, tapas fade og skåle, salt og peber sæt, oliven gaffel, smørkniv, saltske, måleskeer og meget mere. Så kig forbi og lad dig inspirere.

 

Byd naturen ind i din boligindretning med de skønne design produkter fra Muubs. Muubs design til dig der ønsker noget helt unikt.
Vi er vil de med Muubs og håber også at du er det.