Moebe Spejle

Moebe Spejle

Unikke spejle fra det dygtige danske design brand Moebe. Med et Moebe spejl, får du et solidt og gennemarbejdet design ikon til din boligindretning. Moebe har en spændende og innovativ tilgang til at designe og deres spejle er ingen undtagelse. Find både bord og væg spejle i flere materialer, former og designs. Indret smukt med et Moebe spejl i entré, soveværelse, badeværelse eller lige netop der hvor du ønsker at nyde synet af det smukke og elegante spejl med fine detaljer.
16 vare(r)
16 vare(r)

Et elegant Moebe spejl

Moebe tilbyder flere fine spejle i deres sortiment og der er derfor gode muligheder for at finde lige netop det spejle du måtte ønske. Ens for alle spejle er det elegante design og sans for detaljen. Kombinationen af spejl med enten messing, forkromet stål eller pulverlakeret metal giver en fin harmoni - og gør at spejlene kan benyttes mange steder i hjemmet.

De smukke bordspejle fra Moebe er helt perfekte til make-up bordet i soveværelset. Det helt runde spejl og de lette og stilrene fod i enten messing eller sort lakeret stål gør spejlet helt unikt. Spejlet er i sin enkelhed meget anvendelig samtidigt med, at det er smukt at have stående fremme. Den elegante holder til spejlet er en wire der er bøjet syv gange - simpelt, innovativt og Moebe når de er allerbedst.

Vægspejlene findes i både ovalt og rundt i flere størrelser. Moebe spejlene monteres på væggen ved hjælp af et flot og stilrent ophæng - som findes i flere materialer. Spejlene har et meget stilrent og simpelt udtryk, men samtidigt har de også karakter og gør sig bemærket i indretningen. Hæng et af de fine spejle i entréen eller badeværelset og nyd godt af det smukke design. Hvis spejlene virkelig skal komme til deres ret, så hæng det på en farvet væg - og lad det stråle.