Moebe Rammer

Moebe Rammer

Netop de fine rammer uden bagplade, men med akrylglas som for- og bagplade, er det Moebe er kendt for. Og det forstår vi godt, for det er ikke noget man rigtig har set før. De gennemsigtige rammer gør Moebe rammerne ideelle til andet end blot billeder eller plakater. Du kan nemlig også eksperimentere med tørrede blomster eller blade, male på akrylglasset eller hvad fantasien ellers byder på. Vær kreativ og se udforsk mulighederne rammerne byder på. Rammerne findes i størrelserne A2-A5 og i mange fine farver.

24 vare(r)
Tilbud
MoebeFrameRammeEgA2-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

MoebeFrameRammeEgA3-20
399,00 DKK
MoebeFrameRammeEgA4-20
299,00 DKK
MoebeFrameRammeEgA5-20
229,00 DKK
Tilbud
MoebeFrameRammeSortA2-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 499,00 DKK

24 vare(r)

De flotte og populære Moebe rammer

Og netop rammerne, er det de fleste kender og elsker Moebe for. Moebe Frame, som er det helt rette navn for de flotte og unikke rammer, findes i dag i hele fire forskellige størrelser og to materialer. Hos Designme finder du hele udvalget af ramme i den oprindelige version i egetræ - samt de flotte rammer i sort aluminium. Rammerne varierer en smukke i størrelse og dybde på grund af materialerne, men kan stadigvæk nemt hænge sammen og pryde en væg med flotte illustrationer.

Moebe Frame skiller sig ud fra andre rammer på markedet, fordi bagsiden er et stykke gennemsigtigt akrylglas fremfor pap, træ eller lignende, som vi normalt kender det fra en ramme. Rammen består af fire skinner i sprøjtelakeret aluminium eller egetræ, to stykker akrylglas - samt en stor elastik. Placér dit motiv imellem de to stykker akrylglas, sæt de fire lister rundtom og saml til sidst rammen ved hjælp af elastikken. Elastikken er også det du benytter, hvis du ønsker at hænge rammen op på væggen. Et simpelt, kreativt og meget innovativt produkt, som bare holder!

Hvad du placere mellem de to akrylglas er helt valgfrit og man kan nemt skifte motivet ud igen, hvis dette ikke skulle passe mere. Mange eksperimenterer med at benytter ting fra naturen i de fine Moebe rammer. Placér et flot blad, tørret blomster fra engen eller en dekorativ gren i din ramme og inviter på den måde naturen med indenfor i dit eget hjem.