Moebe

Moebe

De flotte rammer fra Moebe har efterhånden været på markedet noget tid, men det gør dem bestemt ikke mindre populære. De spændende og anderledes rammer skiller sig nemlig ud fra mængden og gør noget helt særligt for dine favorit motiver. Det danske designbrand står også bag en række andre spændende produkter, som alle har det tilfældes, at de er simple, kreative og ikke mindst brugbare. Vi byder jer velkommen til Moebes spændende designunivers!

 

1-36 af 45
Moebe Frame Ramme Eg A2-20
599,00 DKK
Tilbud
Moebe Frame Ramme Eg A3-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Moebe Frame Ramme Eg A4-20
299,00 DKK
Moebe Frame Ramme Eg A5-20
199,00 DKK
Tilbud
Moebe Frame Ramme Sort A3-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
Moebe Frame Ramme Sort A5-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 159,00 DKK

Nyhed
Moebe Knagerække 40 cm Krom-20
Nyhed
Moebe Knagerække 40 cm Sort-20
Nyhed
Moebe Knagerække 70 cm Krom-20
Nyhed
Moebe Knagerække 70 cm Sort-20
Moebe Lysestage Messing-20
149,00 DKK
Moebe Lysestage Sort-20
149,00 DKK
Nyhed
Moebe Oval Vægspejl Messing-20
3.295,00 DKK
Nyhed
Moebe Oval Vægspejl Sort-20
3.295,00 DKK
Moebe Pinch Klemme-20
75,00 DKK
Moebe Polygrif-20
995,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Høj/Dobbel-20
13.995,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Høj/Enkel-20
7.995,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Lav/Dobbel-20
7.495,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Lav/Enkel-20
3.995,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Mellem/Dobbel-20
8.995,00 DKK
Nyhed
Variant
Moebe Reolsystem Mellem/Enkel-20
5.495,00 DKK
1-36 af 45

Hvem er Moebe?

Moebe er et skandinavisk designbrand med hovedsæde i København. De tre dygtige designere bag Anders Thams, Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen har alle en kreativ uddannelse i baghånden. Anders Thams er møbelsnedker mens både Nicholas Oldroyd og Martin D. er arkitekter. Alle sætter en stor værdi i at skabe designs der er simple, innovative og ærlige. Dette ses tydeligt, hvis man kaster et blik over deres fine produkter. Produkterne fra Moebe kan sammensættes, kombineres og udstilles så de bliver helt dine egne. Selvom mange ejer en af de flotte Moebe rammer, så finder du ingen der er ens. Motiverne kan indrammes på så uendeligt mange måder og det er nemt at forny indholdet og derved skabe et heæt nyt look.

De flotte og populære Moebe rammer

Og netop rammerne, er det de fleste kender og elsker Moebe for. Moebe Frame, som er det helt rette navn for de flotte og unikke rammer, findes i dag i hele fire forskellige størrelser og to materialer. Hos Designme finder du hele udvalget af ramme i den oprindelige version i egetræ - samt de flotte rammer i sort aluminium. Rammerne varierer en smukke i størrelse og dybde på grund af materialerne, men kan stadigvæk nemt hænge sammen og pryde en væg med flotte illustrationer.

Moebe Frame skiller sig ud fra andre rammer på markedet, fordi bagsiden er et stykke gennemsigtigt akrylglas fremfor pap, træ eller lignende, som vi normalt kender det fra en ramme. Rammen består af fire skinner i sprøjtelakeret aluminium eller egetræ, to stykker akrylglas - samt en stor elastik. Placér dit motiv imellem de to stykker akrylglas, sæt de fire lister rundtom og saml til sidst rammen ved hjælp af elastikken. Elastikken er også det du benytter, hvis du ønsker at hænge rammen op på væggen. Et simpelt, kreativt og meget innovativt produkt, som bare holder!

Hvad du placere mellem de to akrylglas er helt valgfrit og man kan nemt skifte motivet ud igen, hvis dette ikke skulle passe mere. Mange eksperimenterer med at benytter ting fra naturen i de fine Moebe rammer. Placér et flot blad, tørret blomster fra engen eller en dekorativ gren i din ramme og inviter på den måde naturen med indenfor i dit eget hjem.

Den geniale Moebe Pinch

Et andet produkt fra Moebe, som på kort tid har vundet danskernes hjerter, er den smarte Pinch klemme. Designet er ligesom ved rammerne enkelt - og sammensætningen af egetræ og elastik gentager sig. De to stykker træ sammenholdes af et helt normalt husholdnings elastik. Elastikken kan på den måde nemt skiftes ud, når dette springer. Tag en ny elastik i skuffen i en vilkårlig farve og Moebe Pinch, fungerer perfekt igen.

I det ene træstykker finder I et lille hul, som gør det muligt at hænge klemmen op på væggen. Benyt den smarte Pinch til at hænge huskesedler, invitationer eller noter på kontoret eller i køkkenet. Den smarte klemme kan også benyttes som en alternativ ramme, en fin bordkortholder eller noget helt andet – kun din fantasi sætter grænserne.

En nytænkende gulvlampe for enhver

Det sidste Moebe produkt vi vil præsentere jer for i denne omgang, er deres flotte Stand lampe. Selvom en gulvlampe er et produkt i en helt anden kategori end Frame og Pinch, så har Moebe formået at designe en lampe, som går rigtig flot i spænd med deres resterende produkter. Stand er nemlig en gulvlampe som ingen andre. Lampen består af to dele. Den nedre del, som er et pulverlakeret metal stativ med tre ben, og den øvre, som er en gammel klassisk arkitektlampe. Hos Moebe var de trætte af, at de flotte arkitektlamper, som mange af os har liggende derhjemme, kun havde en funktion – nemlig at fastspændes på et skrivebord. Derfor designede de dette simple trebenet stativ, hvor alle arkitektlamper passer perfekt i. En nem, hurtig og simpel måde at gøre din arkitektlampe brugbar igen - som gulvlampe!