Mette Ditmer Bad Serie

Mette Ditmer Bad Serie

Lækkert tilbehør til badeværelset, som nemt kan forvandle et neutralt badeværelse til en luksuriøs wellness zone. Bad serien indeholder både den flotte Mette Ditmer sæbedispenser, tandbørstekrus, bakker, toiletbørster og sæbeskåle. De primære materialer der er brugt, er farvet glas, keramik med overflade af mat gummi, og metal i lækre finish. Produkterne kommer i serier, hvorfor det er muligt at få et produkt fra hver produktkategori, som helt sikkert vil matche resten af produkterne.

1-36 af 97
Flere farver
MetteDitmerATTITUDESbedispenser-20
Flere farver
MetteDitmerATTITUDESbeskl-20
Flere farver
MetteDitmerATTITUDETandkrus-20
199,00 DKK
Flere farver
MetteDitmerATTITUDEToiletbrste-20
Tilbud
MetteDitmerLOTUSSbedispenserLavMauveSort-20

Pris: 275,00 DKK

Specialpris 229,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerLOTUSToiletbrsteMauveSort-20

Pris: 475,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

1-36 af 97

Smukt og praktisk tilbehør til badeværelset

Bad serien fra Mette Ditmer indeholder lækre accessories til badeværelset, og serien inkluderer Mette Ditmer sæbedispenser, tandbørstekrus, sæbeskåle, bakker og Mette Ditmer toiletbørste. Produkterne kommer i flere serier, men er alle enten produceret i keramik eller glas. Produkterne lavet i keramik har en overflade belagt med gummi, som skaber et smukt mat look, hvorpå kommende pletter ikke ses nær så nemt. Det matte look er desuden med til at skabe en eksklusiv følelse på badeværelset. Der er indtænkt både form og følelse i designet af disse produkter. Serien med keramik produkter kommer i både fine pastelfarver og mørke jordfarver, så der er noget for enhver smag. Produkterne af glas kommer alle i smukke farver, og alle sæbedispenser Mette Ditmer har lavet i glas, har en pumpe i metal, med enten sølv eller messing finish. På keramikprodukterne har nogle af pumperne en sort finish. Det er nemt og billigt at ændre looket på badeværelset ved udskiftning af accessories, i stedet for at skulle male eller lægge nye fliser. Der er dog stor sandsynlighed for at man ikke får lyst til at ændre udtrykket igen, når man først får indrettet med de lækre produkter fra Mette Ditmer.

Vedligeholdelse af produkterne

Pumpen på sæbedispenseren bør rengøres jævnligt, for at undgå sæbepropper som eventuelt kan ødelægge pumpens funktion. Tag pumpen af sæbedispenseren og lad varmt vand løbe igennem røret, mens pumpehovedet holdes inde, så der ikke blokeres for vandet. Det bør minimum gøres en gang månedligt, og gerne oftere ved sæbedispensere som ikke bruges så ofte, som for eksempel dem som bruges på et gæstebadeværelse eller i et vaskerum. Da produkterne i keramik har en overflade af gummi, bør disse blot gøres rene ved brug af en fugtig klud. Det samme gælder produkterne i glas, men ved svære pletter kan der også bruges glasrens for at gøre rengøringen lidt nemmere.