Mette Ditmer Puder

Mette Ditmer Puder

Med de skønne Mette Ditmer puder er det nemt at skabe lidt forandring i hjemmet. Brug puderne i sofaen eller på sofaen, eller et helt tredje sted. Uanset hvor, vil puderne give nyt liv til rummet. Atelier puderne er tosidede og kan derfor nemt bruges efter eget ønske. Atelier puderne passer godt sammen med Block puderne. Puderne fra Mette Ditmer er ikke blot flotte, men også super bløde. Mette Ditmer har fokus på velvære og rekreation og dette skal puderne gerne afspejle. Puderne kan nemt mikses på tværs af farver og mønstre, for at give et nyt look til rummet.

1-36 af 48
Tilbud
MetteDitmerATELIERPude30x50cmRedLeavesLavender-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerATELIERPude30x50cmStripeCognac-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

1-36 af 48

Mette Ditmer puder – smukt design og blød kvalitet

De smukke Mette Ditmer puder kommer i mange forskellige farver og mønstre. At udskifte puderne i sofaen, kan være med til at give nyt liv til rummet. De smukke, to sidet Atelier puder hører ind under Boudoir serien, som er en serie af puder i karakteristiske gobelin-stoffer. Mette Ditmer puder er kendetegnet ved brug af de bedste kvaliteter – alt lige fra lynlåse til tekstiler, hvilket er den vigtigste del af Mette Ditmers DNA. Dette mærker man også når man står med Atelier puderne i hånden, der har et smukt vævet mønster på den ene side og blød velour på den anden side. De to sider bliver forenet af en piping kant med smuk kontrastfarve. Mette Ditmer puder er altså for dig, der gerne vil have flotte puder, der kan forvandle rummet, og stadig være af den blødeste kvalitet. Mette Ditmer puderne – Atelier – kommer i hele 18 forskellige farver og mønstre.

Miks Atelier puderne fra Mette Ditmer med Block puderne - også fra Mette Ditmer. Disse komplimenterer hinanden helt fantastisk i farver og tekstiler, da Block puderne også er lavet af den blødeste velour. 

Trio puderne matcher Trio sengetæpperne fra Mette Ditmer og er derfor ideelle på sengen, hvor de skaber en rolig atmosfære og god komfort.