Mette Ditmer Plaider

Mette Ditmer Plaider

De smukke Mette Ditmer plaid er fremstillet med fokus på høj komfort og lækre materialer. Cubic plaiden er en af de mest populære plaid Mette Ditmer har lavet, og den findes i 10 skønne farver. Mezzoforte plaiderne er også utrolig skønne og bløde og har et flot mønster. Det flotte mønster findes også på Morocco håndklæderne. Brug plaiden i stuen til sofaen eller en god lænestol, eller brug den i soveværelset som et lille sengetæppe. Det er også ideelt at lune sig under plaiden på en kølig sommeraften, eller holde varmen med den på en kold vinterdag.

6 vare(r)
Tilbud
MetteDitmerBauhausPlaidLatte-20

Pris: 775,00 DKK

Specialpris 581,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerBauhausPlaidSand-20

Pris: 775,00 DKK

Specialpris 581,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerGalleryPlaidDarkForest-20

Pris: 400,00 DKK

Specialpris 300,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerGalleryPlaidLatte-20

Pris: 400,00 DKK

Specialpris 300,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerGalleryPlaidLysegr-20

Pris: 400,00 DKK

Specialpris 280,00 DKK

Tilbud
MetteDitmerGalleryPlaidSand-20

Pris: 400,00 DKK

Specialpris 280,00 DKK

6 vare(r)

Mette Ditmer Plaid – funktion og design

En af de skønneste plaid Mette Ditmer har skabt, er den flotte Cubic plaid, som findes i følgende flotte farver hos DesignMe: Bluish Grey (blågrå), Blush (lyserød), Cobolt (koboltblå), Dark Forest (mørkegrøn), Lead Blue (lyseblå), Light Grey (lysegrå), Lilac (lilla), Pine Green (lysegrøn), Tobacco (okker) og Wine (bordeaux). Det er alle smukke nedtonede farver, som alligevel formår at bringe noget personlighed og dybde ind i indretningen. Med de mange valgmuligheder i forhold til farve, er det muligt at vælge netop den farve som passer ind i din indretning. Farvevalget gør det også muligt at skabe enten et kontrastfyldt eller komplementært look i det rum det nu en gang bruges i, afhængigt af den eksisterende indretning. Alle plaiderne er fremstillet i 100% bomuld som er Oeko-tex certificeret. Den lækre vaffellignende vævning gør plaiden super rar at røre ved, og valget af materialet bomuld tilfører en god tyngde til plaiden.

De andre plaider fra Mette Ditmer er plaiderne i serien Mezzoforte. Fælles for plaiderne er det flotte mønster, der er etnisk inspireret. Dette mønster går faktisk også igen på Morocco håndklæderne. Mezzoforte plaiderne kommer i seks forskellige farver: Chocolate, Denim Blue, Grå, Lilac, Olive og Sort.

Rengøring og vedligeholdelse af Mette Ditmer Plaid

Da Cubic Plaiderne er fremstillet af 100% bomuld, kan de vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Mezzoforte plaiderne anbefales at vaske ved max 30 grader. Det anbefales at vaske plaider og tæpper med maksimum tre måneder i mellem hver vask, for at undgå samling af husstøvmider i stoffet. Plaiden kan selvfølgelig vaskes oftere og efter behov, hvis der kommer snavs eller pletter på den. Cubic plaiden tåler også at blive tørretumblet regelmæssigt, dette skal dog foregå ved lav temperatur. Vær opmærksom på at plaiden ikke tåler blegning, og derfor heller ikke vaskemiddel med blegemiddel i formularen. Dette gælder også hvide plaider, hvor folk ofte kan have en tendens til at bruge blegemiddel, for at bevare det rene look. Plaiden er dog ikke stærk nok i lysægtheden til at kunne tåle blegning, hvorfor man vil ende op med en meget bleg udgave af den lækre plaid, hvis den vaskes med blegemiddel. Af samme årsag tåler Cubic plaiden heller ikke kemisk rens.