Lyngby Urtepotter

Lyngby Urtepotter

Lyngby startede deres design rejse for efterhånden mange år siden - og mange designs er blevet en del af deres inspirerende sortiment. De ikoniske rifler kender vi fra den populære vase, men formsproget har også fundet vej til en fin lille kollektion af fine urtepotter. Med en stilren Lyngby urtepotteskjuler, får man et dansk design ikon i hjemmet, som aldrig går af mode. Passer man på sin skjuler kan den fint holde sig flot i mange år og gå i arv fra generation til generation. Find det fine udvalg her.
3 vare(r)
Tilbud
LyngbyPorcelnUrtepotteHvidLille-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 259,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnUrtepotteHvidMellem-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 333,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnUrtepotteHvidStor-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 407,00 DKK

3 vare(r)

En klassisk Lyngby urtepotteskjuler

Den ikoniske vase, som er videregivet i formgivningen af den flotte Lyngby urtepotteskjuler, var noget helt unikt tilbage i 1936. Det spændende og klassiske design vi kender i dag - var en stor kontrast til hvordan vaser og porcelæn blev designet dengang. Formateringer og prangende dekorationer var kendetegnet indtil 1920’erne. Den spændende rillede form er inspireret af den tyske Bauhaus bevægelse - og designet har skrevet sig ind i den danske design historie.

Den fine Lyngby urtepotte er inspireret af den velkendte og ikoniske vase, men også den velkendte bonbonniere fra brandet. En elegant og stilet urtepotteskjuler i hvidt porcelæn. Lyngby urtepotten findes i tre størrelser, som både er smukke sammen, ene eller i en kombination med andre potter, vaser, lysestager eller lignende. Urtepotteskjulerne spænder fra den mindste model med en højde på 10,5 cm til den store på 16 cm. Find den urtepotte der opfylder dine behov og ønsker på bedste vis hos os.

Med en smuk Lyngby Porcelæn urtepotteskjuler får man et klassisk design med elegante linjer som holder - både hvad angår stil og kvalitet. Placér din favorit plante i den stilfulde urtepotteskjuler og nyd synet. Kombinationen af det elegante hvide porcelæn med den velkendte rillede overflade og de friske grønne blade. Harmonisk, flot og giver det skønneste liv til ethvert hjem.