Lyngby Rhombe

Lyngby Rhombe

Lyngby Rhombe stellet fra Rosendahl Design Icons er klassisk, tidløst og smukt i alt sin enkelthed. Se et udvalg af det fine mønstrede stel, som både findes i den klassiske hvid, samt en række smukke og dybe farver. Miks og match Lyngby Rhombe serien farverne imellem - eller med andet smukt service for eksempel i træ, stentøj eller glas. Det fine mønster der går igen i alle produkterne er en fin nyfortolkning af et velkendt og elsket mønster. Find alle dine favoritter fra det ikoniske brand lige her.

35 vare(r)
35 vare(r)

Klassisk Lyngby Rhombe porcelæn

Lyngby porcelæn Rhombe er stilrent og klassisk - og derfor det helt perfekte basisstel, som både kan benyttes til hverdag og fest. Rhombe Lyngby er ligesom resten af Lyngby Porcelæn en del af Rosendahl Design Icons. Brandet består og får fra tid til anden nye spændende tilføjelser, som gør at det ikoniske brand er i konstant udvikling.

Det populære Lyngby Rhombe Color

Og en måde hvorpå Rosendahl har formået at give Lyngby porcelæn rhombe nyt liv er ved hjælp af den dygtige designduo Stilleben. Bag navnet finder vi designerne Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg - som med Lyngby Rhombe Color har givet deres bedste bud på en moderne farvepalette til den klassiske serie. Rhombe Color giver liv til boligen og et utal af muligheder for at dække et smukt og unikt bord.

Det eftertragtede stel i de mange fine farver består både at skåle, æggebægre, tallerkener og krus. Det er enkelt - og samtidigt helt originalt. Designduoen Stilleben udviser respekt for den skandinaviske design-tradition - samtidig med at de har mod på også at udfordre den. Lyngby Rhombe Color er hurtigt blevet enormt populært og også vist i landsdækkende tv. Vi glæder os til at følge udviklingen af den spændende serie - og ser hvordan I benytter alle de fine farver i lige netop jeres boligindretning.