Lyngby Lysestager

Lyngby Lysestager

Lyngby Porcelæn står bag en lang række smukke klassiske designs, hvor mange af dem er inspireret af den velkendte vase med det rillede design. De smukke Lyngby lysestager du finder hos os, har alle et velkendt formsprog, og de passer derfor smukt med andre Lyngby produkter. Det smukke rillede udtryk går aldrig af mode og med porcelæn i den bedste kvalitet, får man et klassisk design objekt, som man kan få glæde af i mange år. Gå på opdagelse i det fine sortiment af Lyngby lysestager.
14 vare(r)
Tilbud
LyngbyPorcelnFyrfadsstager2stk-20

Pris: 269,00 DKK

Specialpris 200,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnGlasFyrfadsstageBurgundy-20

Pris: 129,00 DKK

Specialpris 96,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnGlasFyrfadsstageGrn-20

Pris: 139,00 DKK

Specialpris 103,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnGlasFyrfadsstageKlar-20

Pris: 139,00 DKK

Specialpris 103,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnLysestageLille-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 111,00 DKK

Tilbud
LyngbyPorcelnLysestageStor-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 126,00 DKK

14 vare(r)

Smukke Lyngby lysestager

Smukke lysestager til en hver lejlighed. Med en Lyngby lysestage får du et stilsikkert design-ikon fra et velkendt designerbrand, med mange år på bagen. Det fine udvalg af lysestager kan benyttes både til krone og fyrfadslys. Find både stager i det velkendte hvide porcelæn, som brandet er så kendt for. Men også stager i smukt farvet og klart glas.

De fine kronelysestager i hvidt porcelæn er designet Cecilie Toklum. De to stager komplimenterer smukt hinanden, men kan også fint benyttes for sig. Stagerne har et elegant udtryk og måden hvorpå designeren har videreført de ikoniske rifler, uden blot at kopiere er meget velfungerende. Find også det fine sæt af Lyngby fyrfadsstager i blankglaseret hvidt porcelæn. Alle stagerne passer smukt med vaserne fra Lyngby Porcelæn.

De resterende Lyngby fyrfadsstager er fremstillet af mundblæst glas og kommer i en række flotte farver, samt en klar version. Designet er enkelt og stilrent og de små fyrfadsstager kan pynte smukt i en vindueskarm, på en hylde eller et smukt dækket bord. Sammen sæt selv stagerne på kryds og tværs efter behov, smag og ønske. Ligesom alle andre produkter fra Lyngby Porcelæn, er du ved et køb af en lysestage garanteret et produkt i god kvalitet, en spændende designhistorie og et helt igennem dansk design-ikon.